Top 5 lipproducten van The Make Up Spot

Iedereen droomt van lippen als die van Kylie Jenner, maar om zulke lippen te creëren moet je ze goed verzorgen en natuurlijk ook een mooi kleurtje geven. Wij delen vandaag de top 5 lipproducten van The Make Up Spot om de ideale lippen mee te creëren! 

Als basis moet je beginnen met het scrubben van je lippen, dit zorgt ervoor dat alle velletjes van je lippen verdwijnen en ze heerlijk zacht zijn. Daarom staat op nummer 1 de Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Strawberry Gum.

Daarna wil je natuurlijk dat je lippen mooi vol zijn, daarvoor kun je gebruik maken van een plumping lipproduct. Hiervoor gebruiken wij graag de Barry M That Swell Plumping Lip Gloss. 

Nadat de lippen goed zijn verzorgd zijn ze ready voor een mooi kleurtje, maar eerst zullen we de lippen moeten primen zodat de kleur de hele dag mooi blijft zitten. Dit doen we met Make-up Studio Lip Prime Stick!

Als de lippen dan goed geprimed zijn kunnen ze een mooi kleurtje krijgen. Eerst zullen we de lippen omlijnen zodat deze extra vol lijken en je de lipkleur makkelijker kunt aanbrengen. 

Hiervoor maken we gebruik van Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Liner – Redrum, deze zorgt voor de perfecte omlijning. Nadat we onze lippen omlijnd hebben gaan we ze inkleuren met een lipstick, dit doen we met dezelfde kleur als de lipliner waardoor de lippen perfect worden. De lipstick die we daarvoor gebruiken is de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Redrum, eenkleur die bij iedereen mooi staat!

Nu heb je als het ware je eigen prachtige Kylie Jenner lippen gecreëerd door de top 5 lipproducten van The Make Up Spot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.