Wat voor verschillende eye patches zijn er?

eye patches

In de herfst en winter hebben we vaker last van donkere kringen en wallen dan in de lente en zomer. Bevroren plakjes komkommer of zelfs lepels onder je ogen leggen werkt natuurlijk prima, maar het kan makkelijker. Het (dagelijks) gebruik van eye patches is namelijk net zo handig én verhelpt dit soort problemen efficiënter.

Huidveroudering tegengaan

Eye patches zijn super handig om vervroegde huidveroudering tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan fijne lijntjes, donkere kringen, minder elasticiteit en stevigheid van de huid onder de ogen. Kijk eens naar de Collagen Under Eye Patch van Skin Republic. Deze patches behandelen de huid rond de ogen en minimaliseren de eerste tekenen van huidveroudering. Het bevat onder andere aloë vera, vitamine A en E. Dit zijn dé anti-aging ingrediënten in skincare producten.

eye patches
Pixi BeautifEYE Brightening Eye Patches

Tegen een vermoeide blik

De BeautifyEYE Brightening Eye Patches van Pixi revitaliseren, verhelderen en egaliseren de huid onder de ogen met behulp van vitamine C, zoethout en ginseng. Ginseng is een Koreaanse wortel die sinds de jaren 1500 in skincare wordt gebruikt. Het helpt tegen wallen en fijne lijntjes. De patches hebben een zeer hydraterend effect en werken het beste als ze voor gebruik een nachtje in de koelkast hebben gelegen.

De huid ‘s nachts herstellen

‘s Nachts heeft je huid de meeste tijd om zich goed te herstellen van alle schadelijke effecten die het overdag te verduren krijgt. Daarom is het handig om 1 à 2 keer per week eye patches te dragen terwijl je slaapt. De FlashPatch Restoring Night Eye Gels van Patchology verhelderen de huid onder de ogen en verminderen donkere kringen. Daarnaast bevat het zeer hydraterende ingrediënten.

eye patches
Patchology FlashPatch Restoring Night Eye Gels

Verhelderen van huid

Het kan zijn dat de huid rond je ogen er na een tijdje dof en saai uit komt te zien. Het (dagelijks) gebruik van een eye patch is handig om dit tegen te gaan. De FlashPatch Illuminating Eye Gels van Patchology bevatten vitamine C en groene thee extract wat de huid helder maakt en een mooie glow geeft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.