4 beautyvoornemens die we dit jaar nu écht eens waar gaan maken!

Het is supercliché, maar het is begin januari en dan vliegen de goede voornemens je ieder jaar weer om de oren. We gaan massaal naar de sportschool, laten met z’n allen de chocolade en chips staan en gaan liever zijn voor onszelf. Dat begint natuurlijk bij goed voor jezelf te zorgen en daarom gaan we ons nu écht houden aan de beauty voornemens die we (weer) voor onszelf bedacht hebben. Kom maar op! 

LIEF ZIJN VOOR JE HUID
We zijn allemaal het liefst dag en nacht in de weer met make-up, maar laten we even heel eerlijk zijn: onze huid wordt daar niet altijd superblij van. Misschien dat je wel altijd trouw iedere avond je make-up verwijdert, maar verder weinig aan je huid doet. Lucky you als je gezegend bent met een makkelijk huidje, maar dat geluk hebben we helaas niet allemaal. Dus: sluit je eens  per week op in de badkamer, neem een lekker maskertje en schaf een fijne dag- en nachtcrème aan. Echt waar, je huid zal je later dankbaar zijn!

HAAL.JE.MAKEUP.ER.ALTIJD.AF! 
We gaan met bovenstaand voornemen eigenlijk een stapje te snel, want er is nog een (heel belangrijk!) puntje te benoemen dat dit jaar écht niet meer kan: met make-up op gaan slapen. Tuurlijk: het is laat, je bent moe, je ziet het allemaal niet zo helder meer, maar eigenlijk is er geen excuus om je huid en ogen te zo verpesten. Dus: pak even een wattenschijfje en wat remover, of voor deze keer even snel een doekje, en duik dan lekker je bed in. Truste!

JUP…. KWASTEN REGELMATIG WASSEN
Wat er nu eigenlijk echt zo vervelend aan is weten we waarschijnlijk niet eens te benoemen, maar toch zijn we massaal te lui om onze kwasten regelmatig in bad te doen. Als je nagaat: je bent er (bijna) iedere dag mee in de weer, dus eigenlijk wel zo fris om ze eens per één of twee weken even te wassen. Toch? Dus: plan iedere week een kwartiertje, of een half uur als je een behoorlijke collectie hebt, in en ontdoe ze van alle foundation, concealer, blush, bronzer, poeder, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en highlighter van de afgelopen week. Moet je ‘s kijken hoe lekker jij en vooral je kwasten je daarna weer voelen!

MAKE-UP VERVANGEN
Doe jij ook net zo lang met een mascara tot het niet meer dan een uitgedroogd stokje is? Oh, no! Zeker als het gaat om je ogen is het belangrijk je make-up op tijd te vervangen. We kunnen nu een heel vies verhaal op gaan hangen over bacteriën enzo, maar waarschijnlijk is de boodschap wel duidelijk. En hey, nieuwe make-up kopen is toch helemaal niet zo’n straf? 😉

Q: Wat is/zijn jouw beauty voornemens voor dit jaar?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.