5 dingen die je nooit tegen make-up lovers moet zeggen!

Als make-up lover krijg ik vaak de meest hilarische opmerkingen! Sommigen slaan zelfs echt nergens op.. Hier komen ze!

1 “Jeetje voor dat bedrag waar jij één lipstick van koopt, koop ik 5 jurkjes bij de Primark”

Ehhh tja… ieder zo zijn ding! Ik heb liever een pareltje van een lipstick, die naast het feit dat het een prachtige kleur is, ook prachtig staat op mijn kaptafel dan 5 jurkjes die ik kan weggooien na het seizoen.

2 “Oh, heb je vandaag geen make-up op? Dat valt helemaal niet op!”

Dat is je stiekem wel opgevallen maar uit beleefdheid zeg je er niets van, haha! Die enorme wallen onder mijn ogen ziet zelfs mijn oma zonder bril! Of nog anders: “Wat zie je er vermoeid uit?” Draag ik make-up dan is het te veel en zonder krijg ik dit te horen.. Het is ook nooit goed..

 

via GIPHY

3 “Heb je een feestje ofzo?”

Euhh nee! Ik besteed gewoon graag veel aandacht aan mijn uiterlijk! Ik heb geen feestje nodig als reden om een glamourlook te mogen dragen..

4 “Wauw wat zie je er mooi uit, maar jeetje dat je ‘s ochtends zoveel tijd hieraan besteed! Ik heb zoveel andere dingen ‘s ochtends te doen en blijf liever wat langer is bed liggen..”

HA! Niet iedereen doet uren over zijn/ haar make-up! Na zoveel jaren ‘ervaring’, zit deze plamuurlaag er in 10 minuten op hoor! Enne.. wil je daarmee zeggen dat ik ‘s ochtends mijn tijd minder nuttig besteed? Ieder zo zijn prioriteiten.. Ik leg liever mijn tas en kleding de avond van te voren al klaar! Ik MAAK tijd voor make-up, haha!

147560-I-Dont-Care

5 Ga jij ook wel eens zonder make-up de deur uit?

Dat jij mij nog nooit zonder hebt gezien, betekent niet dat ik altijd make-up draag. Ik sport zonder make-up, laat de hond uit zonder make-up, ga naar het strand zonder make-up, doe in het weekend boodschappen zonder make-up.. is dat genoeg?

Wie herkent deze opmerkingen ook? Of misschien weet jij ook nog wel hele leuke!

Bron foto 12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.