3 Life Savers Voor Je Make-Up

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Zelfs bij het gebruiken van beatyproducten. Letterlijk! Een mascara die compleet is opgedroogd omdat je hem per ongeluk achter de verwarming hebt laten vallen, je compacte poeder in brokstukken of een gebroken lipstick… Aaarghhh!! We kunnen allemaal wel toegeven dat tenminste één van deze dingen je overkomen is. Mij helaas van de week ook, wat meteen de drive is achter dit artikel! Laten we het heel dramatisch (want dat is het ook toch guys?) het de 3 Life Savers Voor Je Make-Up noemen..

lipstick-640x3502-770x462

Een gebroken lipstick hoef je niet meer meteen in de prullenbak te gooien. Je kunt hem namelijk aan elkaar lassen! Houdt de overgebleven uiteindes boven een vlammetje zodat het smelt. Druk ze tegen elkaar aan en laat de lipstick afkoelen in de koelkast. Goh, niet alleen mannen weten hoe ze moeten lassen 😉

Ook een leuk idee is om van je lipstick een palette te maken! Er zijn van die lege palettes te koop waardoor je naar eigen smaak deze kan vullen met oogschaduwpans. Dat hoeft natuurlijk niet perse oogschaduw te zijn! Smelt je lipstick in een eetlepel boven een vlam en giet het vloeibare goedje in het palette. Even een nachtje in de koelkast en klaar is kees!

blogger-image--2046480375

De dop van je mascara eraf laten liggen? Of het laatste restje gebruiken? Het kan! Vul een kom met warm water en laat je mascara erin liggen totdat het water een beetje is afgekoeld. Door de warmte wordt de mascara weer vloeibaar. Tip: doe dit niet bij oude mascara’s die je toevallig onderin je tas weer bent tegengekomen! Mascara’s zijn een bron van bacteriën en kun je beter na een paar maanden weggooien…

img_1677

Oh nee… Je hele vloer ligt onder de poeder en brokstukken van je blush! Enne… het is ook nog eens je lievelings blush. Alcohol is je redding! Raap de overgebleven brokstukken bijelkaar en stop deze terug in het doosje. Laat het doosje open en doe er vervolgens een plastic zakje omheen. Sla met een lepel de brokstukken tot een fijne poeder en voeg alcohol toe totdat alles goed blijft kleven. Een nachtje laten drogen en je poeder is weer als nieuw!

Bron 1– 2 – 3 – 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.