5 redenen om te beginnen het gebruiken van rozenwater

Nog niet veel mensen zijn bekend met rozenwater ondanks dat het product ideaal is voor zo’n beetje alles! Wij geven je 5 redenen om te beginnen met het gebruiken van rozenwater, cause we love it! 

Glanzend haar

Wil je meer glans in je haar brengen,maar is je shampoo daar niet op afgestemd? No worries! Door rozenwater met je shampoo te mengen krijg je binnen no time glanzend haar én het ruikt ook nog eens heerlijk. 

Weg met de jeuk- anti-ontsteking eigenschappen

Na het scheren kun je veel last hebben van jeuk, je huid heeft na het scheren dus ook wat extra verzorging nodig en rozenwater is daar ideaal voor. Rozenwater heeft een aantal anti-ontsteking eigenschappen waardoor het de huid kalmeert en hydrateert na het scheren. Zeg maar doei tegen die vervelende jeukende benen!

Bye make-up

Rozenwater werkt ideaal om je make-up mee te verwijderen. Rozenwater bevat geen chemicaliën die andere make-up removers vaak wel bevatten wat ook nog een kalmerende werking voor je huid heeft. Doe een klein beetje rozenwater op een watje en je make-up gaat er zo af!

Hydratie van de huid

Rozenwater heeft een hydraterende en kalmerende werking op de huid waardoor de huid meteen heerlijk zacht en verzorgd aanvoelt. Rozenwater is ideaal voor de onrustige huid, doordat het geen chemicaliën bevat is het niet agressief voor de huid. 

Doei dikke ogen

Heb je vaak last van puffy eyes in de ochtend? Rozenwater kan je daar zeker bij helpen!,Door rozenwater op twee watjes te doen en deze op je ogen te leggen voor een kwartier verdwijnen dikke ogen binnen no time! Perfect om in de ochtend nog even rustig aan te doen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.