De meest lekkere beautyproducten geïnspireerd op eten!

beauty food

Ben je net als wij helemaal verzot op beauty, maar gaat je hart óók sneller kloppen van een lekkere snack of een bord goed eten? Gelukkig gaat deze combinatie ook prima en steeds meer samen en lichten wij een paar heerlijke producten uit die geïnspireerd zijn op eten en waarvan het water je in de mond loopt!

Glamlite Pizza Palette

Natúúrlijk bovenaan: het Pizza Palette van Glamlite. Niet alleen wat betreft smaken, ehh shades, maar ook qua vormgeving helemaal geïnspireerd op ons favoriete Italiaanse eten. We zijn benieuwd wat jouw favoriete topping van dit palette is!

beauty food

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrubs

Pancakes with syrup, blueberry pie, french toast….. Jeffree Star heeft al heel wat lekkernijen voorbij laten komen die fungeren als smaken van de beroemde Velour Lip Scrubs. Welke is jouw grote favoriet?

beauty food

Lee Stafford Choco Locks

OMG, hoe geniaal: heerlijk genieten van chocolade maar dan zonder de calorieën en het schuldgevoel! Give it to us, NOW! Met de Lee Stafford Choco Locks producten waan je je echt in de chocoladehemel en is het uitkijken geblazen dat je niet spontaan aan je eigen haar begint te kauwen….!

beauty food

Too Cool For School Egg

Bij Too Cool For School kunnen ze er ook wat van, van dit leuke Koreaanse merk zijn bijna alle producten geïnspireerd op etenswaren, waaronder: eieren. Niet misschien het eerste waarvan je denkt: oh lekker in mijn beautyproucten, maar de beautywereld is er niet voor niets lovend over, want het zijn heerlijke producten!

beauty food

Tony Moly

We blijven nog even in de Koreaanse sferen, want ook bij het leuke merk Tony Moly is het food wat de klok slaat! Geef nou toe: hoe schattig is een lippenbalsem in de vorm van een perzik of tomaat en grappig wanneer je een handcrème in de vorm van een banaan uit je handtas tevoorschijn haalt?

beauty food

Kocostar masks

Maskers in meerdere stukjes in de vorm van eten: dat was nieuw in beautyland. Het leuke van de Kocostar maskers is dat ze voor zowel gezicht als lichaam te gebruiken én ook betaalbaar zijn!

beauty food
Foto: You Tube Street Love

Q: Wat zijn jouw favo beautyproducten die geïnspireerd zijn op food?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.