5x populaire nude oogschaduwpalettes

Make-up trends komen en gaan, maar we kunnen best stellen dat de natuurlijke oogschaduwtrend blijvend is. We hebben waarschijnlijk allemaal meerdere nude palettes in onze stash prijken en wij zetten vandaag de 5 populairste uit onze shop voor je op een rijtje!

MORPHE BRUSHES 35 TAUPE PALETTE € 24.99

35tHet Morphe Brushes 35 Color Taupe Palette is een prachtig palette met maar liefs 35 oogschaduws in mooie natuurlijke bruine/gouden kleuren. Met dit oogschaduwpalette kun je zowel natuurlijke als meer dramatische looks maken en is daarmee heel divers. De oogschaduws zijn heel mooi intens gepigmenteerd, zacht van textuur en laten zich heel mooi blenden.

THE MAKE UP SPOT SPOTTED BEAUTY € 19.99

spott
Het The Make Up Spot Eyeshadow Palette Spotted Beauty is dé dupe van het immer uitverkochte 35O Palette van Morphe en bestaat uit allemaal prachtige, supergepigmenteerde warme oogschaduwkleuren met verschillende finishes. Een echte (limited edition!!) musthave!

SIGMA WARM NEUTRALS € 40.95

warm-neutrals
Het Sigma Warm Neutrals Eye Shadow Palette is een prachtig oogschaduwpalette met daarin 12 heel mooie, natuurlijk warme kleuren waarmee je prachtige zowel neutrale als wat meer smokey looks kunt maken. De oogschaduws hebben verschillende finishes: mat, frosty, duo-chrome en shimmery.

W7 IN THE NUDE PALETTE € 8,95

inthenude
Het W7 In The Nude Eyeshadow Palette is een geweldig oogschaduwpalette (inclusief dubbelzijdige applicator met sponsje en kwastje) met 12 prachtige oogschaduws in bruin en roze tinten waarmee je heel mooi zowel natuurlijke als wat zwaardere ooglooks kunt maken. Het palette bevat een aantal glanzende, shimmery en matte kleuren die een prachtige pigmentatie hebben en heel zacht zijn.

VISEART 12 EYESHADOW PALETTE NEUTRAL BASIC 01 MATTE € 73.95

viseart-matte
Het Viseart Palette 12 Eyeshadow Palette Neutral Basic 01 Matte is een superpopulair palette dat door alle professionele visagisten gebruikt wordt, in zowel Nederland als over de hele wereld. Het palette is multifunctioneel en is te gebruiken voor het creëren van ontzettend veel verschillende ooglooks (zowel naturel als smokey), het bijtekenen en invullen van de wenkbrauwen, het opvullen van kale plekjes op de hoofdhuid en bij de haarlijn en als je ze een beetje vochtig maakt kun je er ook een mooi lijntje langs de wimperlijn mee zetten. Het 01 Matte palette bevat allemaal prachtige, supergepigmenteerde matte tinten (bruin, taupe, beige, zwart, grijs) en is niet voor niets al jarenlang het nummer 1 palette van Hollywood!

Q: Wat is/zijn jouw favoriete natural oogschaduwpalette(s)?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.