A closer look at: Jeffree Star The Mini Liquid Lipsticks Nudes: Volume One

Wat Jeffree Star ook uitbrengt, of het nu highlighters, liquid lipsticks of oogschaduwpalettes zijn, alle producten zijn stuk voor stuk onverminderd populair. Aan het einde van 2017 werd de The Mini Velour Liquid Lipsticks Nudes: Volume One uitgebracht die zo’n beetje heel beautyland direct bovenaan de wishlist zette. Na een paar keer geheel uitverkocht te zijn geweest is de box sinds afgelopen week weer back in stock (yay!) en is het de hoogste tijd deze eens van iets dichterbij te gaan bekijken!

De 8 mini Velour Liquid Lipstick nude kleuren komen in een luxe bewaardoos die aan de buitenkant al een beetje doet verraden welke kleurtjes er binnenin te vinden zijn: nude/bruin. Deze mooie soft matte box is natuurlijk een echt collector’s item voor de Jeffree Star verzamelaar!

De box bevat 7 bestaande Velour Liquid Lipstick kleuren en 1 nieuwe: Skin Tight. Deze was al verkrijgbaar als Lip Ammunition, maar nu exclusief in deze bundle dus ook als Velour Liquid Lipstick!

Mocht je de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star nog niet kennen: dit zijn vloeibare lipsticks met een heel fijne formule en intens gepigmenteerde kleuren die erom bekend staan superlang te blijven zitten. Als je er nog niet helemaal uit bent welke nude kleur het beste bij jou past, dan is het aan de hand van deze mini’s natuurlijk dé manier om daar achter te komen!


In deze box vind je de volgende kleurtjes:

Mannequin: koel nude
Celebrity Skin: zacht nude bruin
Posh Spice: grijzig taupe
Rose Matter: zacht neutraal koraal
Gemini: terracotta nude
Leo: honingbruin
Androgyny: plum mauve
Skin Tight: zacht nude pink (exclusive)

Je shopt de (limited edition) Jeffree Star The Mini Velour Liquid Lipsticks Nudes: Volume One voor € 55.00 @ The Make Up Spot 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.