Get ready: 4 make-up trends voor 2018!

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen en natuurlijk: nieuwe make-up trends. Zijn de matte lippen nog steeds hip & hot of mag het nu juist wat meer glanzen allemaal? We gaan het je vertellen!

ULTRA-VIOLET
Het is misschien even slikken en je flashbacks naar de 80’s snel aan de kant zetten, maar in 2018 gaan we voor: violetpaars! Dit is wel echt een gevalletje less is more: dus ga voor een paars accent op de ogen, nagels of lippen en je bent helemaal 2018 proof!

 

BARE SKIN
Geen heel supernieuwe of superspannende trend, maar ook dit jaar blijft de huid zo egaal en natuurlijk mogelijk. Dus geen dikke cakey lagen, maar slechts een klein beetje BB Cream of een foundation met lichte dekking en wat concealer voor het camoufleren van eventueel slapeloze nachten en you’re good to go!

OPVALLENDE EYELINER
Dit jaar hoef je je niet in te houden als het op eyeliner aankomt, het motto lijkt juist te zijn:  leef je uit! Vergeet de gewone ‘saaie’ cat eye, dit jaar doen we een bolletje op het einde, een onderbreking in het midden of een gekke graphic vorm! En oja, vergeet ook de ruimte onder je ogen niet in te vullen, want de under eye liner is ook helemaal hot!

GLOSSY WET LIPS
Matte lippen verdwijnen echt nog niet, maar dit jaar gaan we toch langzaam weer meer richting de lipgloss-achtige producten. Sommigen onder ons (zeker de mannen) zullen het vervloeken, maar glossy, glanzende, wet-look achtige lippen gaan het weer helemaal worden.

Q: Van welke trend word jij heel blij en van welke juist niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.