About the brand: Wet ‘n Wild

Heel kort gezegd is het aan het merk Wet ‘n Wild te danken dat The Make Up Spot op 1 september jl. haar deuren opende, want ik had één voorwaarde om daadwerkelijk aan het shopavontuur te beginnen en dat was dat ik dit prachtige merk in het assortiment wilde hebben. Een aantal jaar geleden was Wet ‘n Wild gewoon verkrijgbaar bij Trekpleister, maar van de één op de andere dag was het gedaan met de pret en verdween het uit de schappen. Superzonde natuurlijk, want het is echt een geweldig mooi merk dat kwalitatief uitstekende prducten voor een heel mooi prijsje heeft en ja, dat is précies wat wij vrouwen willen!

Wet ‘n Wild is één van de vijf best verkochte cosmeticamerken in Amerika en werd daar in de jaren ’80 geïntroduceerd als het allereerste merk dat cosmetica onder een euro verkocht. Voor een paar jaar is Wet ‘n Wild even uit de spotlights verdwenen maar zijn daarna keihard teruggekomen met allemaal nieuwe, frisse verpakkingen en een nog breder assortiment make-up en accessoires.

Zelf was ik al jaren razendbenieuwd naar de immens populaire Wet ‘n Wild oogschaduws, blushes en nagellakjes en toen ik ze dit jaar eindelijk in handen had snapte ik wel waarom iedereen er zo enthousiast over is. Ze hebben ontzettend mooie, goed gepigmenteerde kleuren, zijn lekker longlasting en dat voor maar een paar euro. Ik ben dan ook supertrots dat The Make Up Spot het bijna volledige assortiment van Wet ‘n Wild te bieden heeft en ik zou zeggen houd de shop goed in de gaten, want heel binnenkort verwachten we weer een hele reeks nieuwe Wet ‘n Wild producten!

Één reactie

  1. Anna schreef:

    Ik had precies dezelfde ervaring! Dat Wet n Wild opeens niet meer verkrijgbaar was bij de Trekpleister, was zo jammer! Nu zie ik het merk ook nergens meer op The Make Up Spot.. Komt het nog terug=

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.