Black Opal | Make-up speciaal voor de donkere huid

Ik hoor heel vaak dat het ontzettend lastig is om passende make-up te vinden voor de donkere huid. Het zou eigenlijk niet zo moeten zijn maar toch waren de meeste merken meer gespecialiseerd in de blanke huid en dat zag je ook aan de kleuren die ze steeds op de markt brachten.  De betere merken hebben tegenwoordig al ruimte gemaakt voor de donkere huid. Maar nog steeds is het vinden van bijvoorbeeld een goede donkere foundation een ware zoektocht. Daar komt nu verandering in en laat ik je kennis maken met Black Opal.

 

Black Opal in het kort

 

Black Opal is een vrij jong merk en pas ontstaan in 1994. In dat jaar zijn 3 bijzondere krachten bij elkaar gaan zitten. Elk met een passie voor beauty en met de drive om voor de getinte huid een succesvol merk neer te zetten: Black Opal.

 

De 3 krachten zijn natuurlijk geen bovennatuurlijke krachten, maar gewoon personen. De bedenker, een jonge vrouw van Jamaicaanse afkomst, kwam met de inspiratie. De laborant bracht de inspiratie in de praktijk om de producten te kunnen ontwikkelen en de dermatoloog gaf de input om de make-up producten te voorzien van verzorgende bestanddelen.

 

 

Black Opal cares!

 

Naast het ontwikkelen van make-up producten, houdt Black Opal zich ook bezig met goede doelen. Zij hebben een speciale lijn ontwikkeld, Even True Skin Care, waarvan 25% van de opbrengst gedoneerd wordt om analfabetisme te bestrijden, scholen van boeken te voorzien en leraren een passend salaris te geven in ontwikkelingslanden.

 

Het is natuurlijk niet gek dat Black Opal een wereldwijd succes zou worden. Menig getinte celebrities (o.a. Michelle Obama) zweren er bij! Eindelijk foundations, lipsticks, blushes en ga zo maar door die geschikt zijn voor de getinte huid. In Nederland is Black Opal al een paar jaartjes verkrijgbaar en nu ook bij The Make Up Spot!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.