De beste cadeautips voor de feestdagen 2020

cadeau

Sinterklaas is het land weer uit en kerst staat voor de deur. Het is nu de tijd om alle kerstcadeautjes en -versieringen in te slaan. Veel mensen hebben al een vroeg hun cadeautjes gekocht, voor de drukte uit, wat heel slim is. Hier kan je lezen welke cadeautjes leuk zijn om te geven aan make-up en/of skin-care fans!

Morphe x James Charles The Mini James Charles Artistry Palette.

cadeau
Morphe x James Charles The Mini James Charles Artistry Palette

Een mini-versie van het grote Morphe x James Charles Palette: perfect voor de feestdagen! Dit palette bevat maar liefst vijf rijen oogschaduw met dezelfde kleuren uit het originele palette. De kleuren hebben verschillende finishes van matte en metallic tot shimmers. Op de website vind je precies welke finish bij welke kleur hoort.

Morphe x Nikita Eye Brush Set

cadeau
Morphe x Nikita Eye Brush Set

De nieuwe Morphe x Nikita Eye Brush Set kwam recent uit en is ontzettend populair onder make-up liefhebbers en make-up artists. De kwastenset maakt deel uit van de Morphe x Nikita Dragun collectie. Deze set bestaat uit zeven kwasten voor de ogen en de wenkbrauwen. Hiermee blend je alle kleuren mooi samen en ben je helemaal klaar voor het kerstfeest!

Pixi Multi-Moisturizing Gift Set

cadeau
Pixi Multi-Moisturizing Gift Set

Begin deze maand kwamen er ontzettend veel nieuwe producten van Pixi online. De nieuwe collectie is volledig gericht op de feestdagen, gifts sets met kerst-achtige verpakkingen. Dit vormt natuurlijk een leuk cadeautje onder de boom! Neem bijvoorbeeld de Pixi Multi-Moisturizing Gift Set. Deze leuke cadeauset bevat drie skincare producten: een hydraterende lotion voor lichaam en gezicht, een gel met meerdere vitamines en een verzachtende lotion met jasmijn.

Tip

Kijk op de website voor nog meer kersttips! Zie het kopje Holiday Gift Shop en vind het perfecte kerstcadeau voor jezelf of een ander.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.