De beste tools om je foundation mee aan te brengen

tools

Foundation, bijna iedereen gebruikt het wel. Het aanbrengen van foundation doet iedereen op een andere manier, maar wat is de beste manier? En welke tools kun je dan het beste gebruiken? Wij vertelllen het je!

Wat zijn foundation tools?

Foundation kun je natuurlijk gewoon met je vingers aanbrengen maar tegenwoordig zijn er ook handige tools voor. Deze tools helpen je de foundation mooi en egaal aan te brengen en te verdelen en blenden.

Wat voor tools zijn er?

Er zijn veel verschillende tools waarmee je je foundation kunt aanbrengen, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Hygiëne

De spons (bijvoorbeeld de beauty blender) wordt tegenwoordig het meeste gebruikt om foundation aan te brengen, deze kun je vinden in veel verschillende soorten en maten. Vroeger kreeg je vaak een klein sponsje bij het kopen van een foundation, maar tegenwoordig is dat meestal niet meer zo. Dat sponsje was meestal rond en plat en daarmee kon je de foundation vaak niet heel goed mee aanbrengen en verdelen.

De huidige make-up spons (Beautyblender) is eigenlijk een verbeterde versie van de sponsjes die we vroeger gebruikten. Deze spons is rond (lijkt op een druppel) en heeft bepaalde hoeken aan de smalste kant, dit zodat je de foundation goed over het gehele gezicht kunt verdelen. The Make Up Spot heeft een groot assortiment aan sponsjes in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren.

Foundation met je vingers aanbrengen blijft het goedkoopste, maar is niet zo hygiënisch. Als je een Beautyblender of foundation kwast gebruikt is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Dit is wel zo hygiënisch en je kunt ze langer blijven gebruiken. Zo kun je gebruik maken van een tool die ervoor zorgt dat je kwasten weer als oud worden. Deze handige tools vind je bij The Make Up Spot onder het kopje make-up kwastenreiniger!

Wat zijn dan de beste tools?

Wat het beste werkt om je foundation aan te brengen is wat ons betreft een beautyblenderof een foundation kwast. Deze zijn zo gemaakt dat ze elk stukje van je gezicht kunnen bereiken en ze zorgen er ook gelijk voor dat je foundation goed kunt blenden. Een alternatief voor een foundation kwast is een buffing kwast. Een buffing kwast is een kwast met heel veel haartjes, waardoor een soort bol wordt gecreëert waarmee je je foundation dus goed kunt verdelen en verspreiden. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.