De leukste style boeken

Bijna iedere ‘it-girl’ heeft het al wel eens gedaan; een boek uitbrengen. Ze delen daarin hun levensverhaal, kledingstijl en ook nog eens beauty tips. Zij, de ‘it-girl’, heeft ‘het’ gewoon! Ze worden niet voor niets zo genoemd. Ze hebben een kledingstijl to die for, zien er altijd uit om door een ringetje te halen en iedere vrouw zou graag alleen al de helft van hun schoonheid willen hebben. Kortom; zij zijn een inspiratiebron voor velen en willen we maar al te graag hun boeken lezen om achter hun beauty geheimen te komen. Een aantal leuke style boeken op een rijtje:

The Glam Guide van Fleur de Force

Fleur de Force is een van de meest succesvolle beauty en fashion vloggers van de UK. Het begon met simpele beauty filmpjes op YouTube als hobby. Al snel werd Fleur de Force een waar begrip en heeft inmiddels van haar hobby haar fulltime baan kunne maken.

In haar boek vertelt ze haar hele ontdekkingsreis op beautygebied. Tijdens deze reis heeft ze handige tips en tricks ontdekt die ze graag met anderen wilt delen. Haar doel is om met deze tips ervoor te zorgen dat iedere vrouw zonder moeite op zijn mooist kan zijn. Daarnaast deelt zij in haar boek ook nog een aantal stijltips en motivatietips voor een gezondere leeftstijl.

Style van Lauren Conrad

Lauren Conrad is een Amerikaanse realityster, modeontwerpster en model. Zij is bekend geworden door haar klassieke schoonheid en gevoel voor stijl die te zien was in de realityprogramma’s als The Hills en Laguna Beach.

Lauren heeft natuurlijk een hele eigen manier van kijken naar mode. In het boek zie je prachtige foto’s ter inspiratie en deelt ze haar geheimen over hoe ze haar outfits samenstelt.

Skin van Karen van Ede

Niemand minder dan Karen van Ede kan je alles vertellen op het gebied van beauty. Zij is op dit moment Beauty Director van het meest luxe vrouwen blad; De Voque!

In Skin staan alle feitjes en weetjes over de huid en hoe je die zo lang mogelijk mooi houdt. Ook hierin staan tips voor alle tuidtypen en leeftijden

Tip! Natuurlijk zijn deze boeken ontzettend leuk om te lezen maar ook ter decoratie! Stapel een paar van deze style boeken opelkaar en leg ze op je salontafel of dressior. Ziet er heel stijlvol en chique uit!

[showocproducts id=7265,7347,7236]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.