Get the blues!

Blauwe oogschaduw alleen voor Beatrix? Oh no, allang niet meer! Blauw is hip, en niet alleen voor de ogen. Deze zomer lakken we onze nagels in 50 tinten blauw, van helder pastel tot diep kobalt en laten we onze ogen knallen met indigo en navy!

Blauwe oogschaduw

Blauwe oogschaduw heeft in de loop der jaren een beetje de stempel no go op zich gekregen, maar eigenlijk volkomen onterecht. Oké, bij blauwe ogen is blauwe oogschaduw misschien niet altijd de beste optie (al kan het een beetje afhankelijk van de tint blauw op zich prima), maar zeker met groene en bruine kijkers kun je met blauwe oogschaduw alle kanten op. Van aquablauw tot diep kobalt of van ijzig lichtblauw tot zacht pastel: leef je uit!

Blauwe eyeliner/oogpotlood

Zwarte en bruine eyeliner kan natuurlijk altijd en is lekker veilig, maar deze zomer stappen we een beetje uit onze comfortzone en gaan we voor groen, paars, geel, oranje en…. blauw. Het klinkt misschien een beetje heavy, maar zo’n knalblauw lijntje boven of onder je ogen is lekker flashy!

Blauwe mascara

Oh yeah, bring back the 80’s! Blauwe mascara laat bij velen misschien de rillingen over het lijf lopen, maar een mooi aquablauw kleurtje op je wimpers is zeker in de zomer helemaal zo verkeerd nog niet!

Blauwe nagellak 

Waar blauw op de ogen misschien niet voor iedereen weggelegd is, is een blauw kleurtje op de nagels eigenlijk altijd goed. Voor de zomer zijn pastelblauw, helderblauw en aquablauw niet van de nagels weg te denken, het zorgt direct voor een instant summerfeeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.