De perfecte Essie nagellak kleuren voor de herfst

Essie herfst

We zitten nu al een tijdje in het herfstseizoen en kunnen volop genieten van alle gekleurde bladeren die van de bomen vallen. Ook deze herfst heeft Essie weer een prachtige collectie van kleuren uitgebracht. Voor welke Essie nagellakkleur ga jij deze herfst?

664 Sweater Weather

Met de kleur Sweater Weather krijg je helemaal zin om op herfstige dagen lekker door het bos te lopen. Sweater Weather geeft de nagels een prachtige bosgroene kleur met een schitterende shimmery gouden glans. Als je van de kleur groen houdt is deze lak echt iets voor jou!

Essie herfst

663 Rusty Worthy

Met de kleur Rusty Worthy krijg je echt het lazy vibe gevoel van herfst. Rust Worthy geeft de nagels een prachtig, warme roestbruin/oranje kleur met een metallic finish.

Essie herfst

659 Home Grown

De kleur Home Grown geeft de nagels een prachtige nude peachy gouden kleur met een parelmoer finish. Deze kleur kun je eigenlijk overal bij combineren.

Essie herfst

661 Easily Suede

Easily Suede geeft de nagels een prachtige grijze tint met een taupe-kleurige ondertoon en een creamy finish. De ondertoon van deze kleur is iets koeler, maar geeft alsnog een warm herfstig gevoel.

660 On the Bright Cider

De kleur On The Bright Cider geeft de nagels een prachtige caramelbruine kleur met een creamy finish. Een warme kleur die je doet denken aan de bladeren die van de bomen af vallen.

662 Hay There

Hay There geeft de nagels een prachtige buttery gele kleur met een creamy finish. Deze kleur is voor voor iedereen die ook in de herfst het liefst een pastel kleurige nagellak draagt.

Essie herfst
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.