Wanneer op de dag kun je het beste een masker aanbrengen?

Masker

Je huid verzorgen is erg belangrijk en daarom gebruiken we af en toe graag een maskertje. Niet alleen is het goed voor de huid; je kunt op dat moment ook even lekker ontspannen. Dit kan op verschillende momenten van de dag, maar wanneer op de dag is het beste moment?

De ochtend

Je kunt het al vast wel voor je zien: lekker ontspannen in je bed met een maskertje en nog even je ogen dicht doen of lekker met een maskertje op de bank hangen kijkend naar een ochtendprogramma op televisie. Maar wat voor masker kun je dan het beste in de ochtend aanbrengen?  ‘s Ochtends kun je het beste gaan voor een masker dat hydrateert of zorgt voor een glow. Na een hydraterend masker kun je makkelijker je make-up aanbrengen en zorgen voor een natuurlijkere look.

Masker
Mario Badescu Mask & Mist Duo – Lavender

De avond

Masker
Pixi Best of Bright Kit

In de avond op je bed zitten en je favoriete series kijken met een fijn masker op. Het is dan goed om een masker te gebruiken dat de huid reinigt. Je huid krijgt overdag namelijk te maken met veel schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf die niet heel goed voor je huid zijn. Voordat je het reinigende masker aanbrengt is het goed om de huid eerst grondig te reinigen met een gezichtsreiniger. Breng vervolgens na het reinigen van het gezicht het masker aan. Ga bijvoorbeeld voor een masker dat je poriën reinigt en om het extra fijn te maken kun je het aanbrengen met een kwast. Het voelt niet alleen luxer, maar het is ook nog eens hygiënischer

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.