Deze dieren horen bij jouw huidtype!

sheetmask

Als je een behaard gezicht hebt wil dat natuurlijk niet zeggen dat jij bij een gorilla past.. Maar dat je dat kan denken is te begrijpen bij het lezen van de titel! Toch zit je er dan echt even naast, het gaat hier namelijk om de geweldig leuke sheetmasks met dierenprint! The Make Up Spot heeft voor ieder huidtype wel een bijpassend dierenmasker met onder andere verzorgende eigenschappen.

Ieder huidtype heeft andere behoeftes. Heb je een droge huid, dan is het belangrijk om verzorgende producten met bijvoorbeeld hyaluronzuur te gebruiken die de huid hydrateren. Een vette huid vraagt daarentegen weer om iets anders. De sheetmasks van Tony Moly en Skin79 brengen weer een nieuw soort ervaring met zich mee als je jezelf weer eens een heerlijke pampering session geeft. Zo heeft The Make Up Spot amazing sheetmasks waarmee je jezelf kunt transformeren in een panda. Cute, right?

De droge huid – aapje

Laten we eens beginnen bij de droge huid. Is dat bij jou het geval? Dan past de Skin79 Animal Mask Monkey he-le-maal bij jou. Dit sheetmask in de vorm van een aap bevat een hoge dosis hyaluronzuur wat de droge huid hydrateert, verzacht, verstevigt, verheldert en de elasticiteit verbetert.

De geïrriteerde huid – kat

Niet droog, eerder geïrriteerd of beide? Dan hoort het Skin79 Animal Mask Cat bij jou. Dit masker bevat een grote dosis aloë vera extract en tea tree, oftewel: de oplossing voor de geïrriteerde huid. Dit masker doet de huid ontspannen en je geniet ook nog eens van een heerlijke bloemengeur.

De doffe huid – panda

Een grauwe, doffe huid kan veroorzaakt worden door een opstapeling van de dode huidcellen op de huid, een niet goed gehydrateerde huid of onvoldoende slaap. Goed slapen en voldoende drinken is hierbij het beste, maar je kunt zeker de huid even een boost geven. Met het Skin79 Animal Mask Panda sheetmask help je jouw huid herstellen van verkleuringen. Dit masker egaliseert de teint en vermindert donkere kringen door Niacinamide.

De onzuivere huid – muis

Voor de onzuivere huid, huid met acne of grove poriën is er het Skin79 Animal Mask Mouse sheetmask. Dit masker bevat een speciaal serum wat vooral ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen zoals groene thee heeft, de huid exfolieert met salicylzuur en hydrateert met hyaluronzuur. Yes please!

De rijpere huid – slak

Voor de rijpere huid hebben we natuurlijk ook wat in-store: het Skin79 Golden Snail Gel Mask 24K is een luxe, voedend gezichtsmasker met slakslijm en echte 24K gouden deeltjes. Het heeft een anti-aging werking en helpt de huid op te helderen.

De vermoeide huid – panda

De Tony Moly Panda’s Dream Eye Patches zorgen voor de tere huid rondom de ogen. Het verminderd donkere kringen, hydrateert de huid en laat deze er weer fris en stralend uitzien.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.