Dit zijn dé 5 oogschaduwpalettes voor deze herfst!

oogschaduwpalettes voor de herfst

De bladeren die van de bomen vallen met alle mooie warme kleuren doen onze handen jeuken voor het maken van prachtige herfstlooks. Deze herfst maak jij je look helemaal af met onze top 5 oogschaduwpalettes voor deze herfst!

oogschaduwpalettes voor de herfst

Morphe 9D Painted Desert Artistry Palette

Het Morphe 9D Painted Desert Artistry Palette bevat 9 prachtige kleuren voor de herfst. Het pallete heeft warme oogschaduwtinten en prachtige pressed pigments, waardoor je met dit palette veel kanten op kunt en prachtige looks kunt creëren.

oogschaduwpalettes voor de herfst

Glamlite AlondraDessy Eyeshadow Palette

Het Glamlite AlondraDessy Eyeshadow Palette is een echte aanrader voor de herfst. Dit komt door de natuurlijke kleuren en de prachtige shimmers. Dit pallete is goed te gebruiken voor natuurlijke make-up met herfstige keuren, maar door de roze en gele kleuren kun je ook een uitbundige herfstlook creëren. De oogschaduws zijn makkelijk te blenden en geven weinig fall-out.

oogschaduwpalettes voor de herfst

Sigma Warm Neutrals Vol. 2 Eyeshadow Palette

Met het Sigma Warm Neutrals Vol. 2 Eyeshadow Palette kun je simpelweg niet fout gaan! Dit palette bevat 12 prachtige warme kleuren in een mix van shimmery en matte finishes. Met dit palette kun je elke kant op deze herfst!

oogschaduwpalettes voor de herfst

Milani Everyday Eyeshadow Collection – 05 Earthy Elements

Het Milani Everyday Eyeshadow Collection 05 Earthy Elemants is een luxe warmgetint oogschaduwpalette dat ook nog makkelijk mee te nemen is en waarmee je eindeloos veel looks mee kunt maken. Het palette bevat 6 prachtige kleuren, een handige stap-voor-stap instructie en een kwastje.

oogschaduwpalettes voor de herfst

Barry M Fall in Love Eyeshadow Palette

Het Barry M Fall in Love Eyeshadow Palette bevat een prachtige mix van koele en warme oogschaduwkleuren met prachtige shimmers en matte finishes. Deze oogschaduwkleuren zijn dan ook ideaal voor de herfst en lenen zich bij uitstek voor het maken van prachtige looks voor deze herfst!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.