Dit zijn dé make-up trends voor de herfst & winter van 2020!

make-up trends

Oké, het weerbericht laat zien dat we komende week nog wat warme dagen kunnen verwachten, maar laten we stellen dat het grootste gedeelte van de zomer achter de rug is. Even slikken, maar nu kunnen we ons gaan verheugen op warme chocolademelk, Netflix bingewatchen onder een dekentje én natuurlijk…. nieuwe make-up trends! Om te weten wat je aan allemaal wel en niet aan moet schaffen brengen we je graag op de hoogte van dé trends voor de herfst en winter van 2020!

Wenkbrauwen

make-up trends


Het blijft ieder seizoen weer vol spanning afwachten wat we met de wenkbrauwen gaan doen. Het is deze herfst en winter (gelukkig!) redelijk simpel allemaal, want de wenkies mogen lekker natuurlijk en zelfs messy en wild! Dus: dat pincet kan voorlopig de kast in, want het enige dat je nodig hebt is een borsteltje (spoolie) om je brows mee omhoog te kammen, een goede wenkbrauwgel en oké, misschien een simpel potloodje of poedertje voor nog meer body en vorm.

Black = back!

make-up trends

Denk rock, denk punk: deze herfst en winter kun je ongegeneerd je gang gaan met lekker veel eyeliner, mascara en smokey oogschaduw. Let’s go dramatic! Leef je uit met (veel!) graphic eyeliner, gebruik eindelijk die donkerbruine en misschien zelfs zwarte oogschaduws uit je palettes, breng een goede laag mascara aan en laat die ogen eruit knallen!

Boyish Babes

make-up trends

Die vrij rechte en zware wenkbrauwen en smokey shadow rondom de ogen passen helemaal bij de boyish trend die we deze herfst en winter veel zien. Dat wil zeggen: verder weinig tot geen contouring en onopgemaakte lippen waardoor het allemaal wat minder zacht en vrouwelijk is. Het is misschien even wennen, maar weer eens wat anders dan anders!

Red lips it is

make-up trends

Rode lippen zijn natuurlijk nooit helemaal weg, maar deze herfst en winter mogen ze zeker niet ontbreken! Het is voor jezelf even ontdekken voor welke kleur rood (bordeaux, helderrood, oranjerood) jij dan gaat, maar gelukkig is er bij The Make Up Spot meer dan genoeg keuze!

Q: Wat is jouw favoriete trend voor deze herfst en winter?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.