Herfst 2020: Dit zijn de populairste haartrends!

haartrends 2020

De nieuwste haartrends van de herfst zijn nu al overal te zien! Van haarstijlen die ontstaan bij de kapper tot kapsels die viraal gaan op Tiktok. De kans dat je wel eens van Charli D’amelio hebt gehoord wordt steeds groter. Zij is één van de bekendste (en jongste!) ‘Tiktokkers’ die op dit moment de meeste invloed heeft op jongeren. Veel van Charli’s volgers passen hun haarstijl aan op dat van haar. Charli volgt niet alleen de nieuwste trends, maar ze maakt ze ook. Lees maar eens verder!

De Curly Girl methode

Tegenwoordig zijn er steeds meer vrouwen die gebruikmaken van de Curly Girl methode. Dit is een methode waarbij je alleen gebruik maakt van haarproducten die sulfaat-, alcohol- en siliconenvrij zijn. Zo komen je krullen écht mooi tot hun recht. Voordat je begint met deze methode doe je eerst de final wash. Dit houdt in dat je je haar voor de laatste keer wast met je originele shampoo, conditioner, etc. Daarna kun je onderzoek gaan doen: wat is mijn krultype, dichtheid en dikte? Hoe lang doet mijn haar erover om te drogen na het wassen? Hoe hoger de porositeit, hoe korter dit duurt. Dit heeft allemaal invloed op de producten die je moet gaan gebruiken.

Halflange bobkapsels met highlights

Je ziet steeds meer meiden met dit kapsel: het halflange haar met dromerige highlights. Erg leuk! Het is nooit out of style en perfect te combineren met een hoed of pet. Daarnaast staat het altijd leuk met een paar oorbellen of een statement ketting. Voor de perfecte slag kun je de Tangle Teezer Blow Styling Round Brush – Large gebruiken!

Dutch Braids

Door de invloed van influencers op Tiktok en Instagram zie je steeds meer mensen voorbij komen met Dutch Braids, oftewel onderlangse vlechten. Je hebt namelijk ook French Braids, die precies andersom gaan: bovenlangs. Je kunt de Dutch Braids variëren door het bovenop je hoofd in twee knotjes te draaien. Je gebruikt dan niet al het haar voor de vlechten. Hierdoor voeg je je eigen stijl toe aan je haar! Je kunt de Leonor Greyl Gel a l’Hibiscus gebruiken om ervoor te zorgen dat je vlechten de hele dag door goed blijven zitten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.