Editors’ 2015 top 5

In het jaar 2015 heb ik zoveel fijne producten uit de shop ontdekt. Het liefst laat ik deze natuurlijk allemaal zien maar dan wordt dit artikel oneindig lang, haha! Ik ben heel streng geweest en heb het beperkt tot mijn absolute top 5 van het jaar 2015. Natuurlijk vertel ik er ook bij waarom ik het product fijn vind. Hier komen ze!

gerard-cosmetics-lipstick-buttercup-500x500

Gerard Cosmetics Lipstick – Buttercup

Nog niet zo lang geleden heeft The Make Up Spot Gerard Cosmetics toegevoegd aan hun shop. Bye bye hoge verzendkosten uit het buitenland en hello Gerard Cosmetics! Al tijden zijn de lipsticks een groot favoriet van mij. De kleur Buttercup springt er wat mij betreft flink bovenuit. Een zachtroze nudetint die zowel perfect past bij een dagelijkse look als bij een heftige smoky eye. Met deze kleur sla je nooit de plank mis!

make-up-store-tri-brow-500x500

Make Up Store – Tri Brow

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar wenkbrauwpoeders. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en de intensiteit is makkelijk op te bouwen. Nog een grotere pre is, dat de bruine kleur een koele ondertoon heeft. En dat heeft de Tri Brow! Niets is minder mooi dan dat de wenkbrauwen bruin/rood lijken als je eigen haarkleur dat ook niet heeft. Het pigment is echt top! De eerste twee kleuren uit het palette lijken licht maar zijn zelfs voldoende voor mijn donkerbruine haartjes.

max-factor-creme-puff-blush-30-gorgeous-berries-500x500
Max Factor Crème Puff Blush – 30 Gorgeous Berries

Wat ik zo mooi vind aan deze blush zijn de verschillende tinten die erin verwerkt zijn. Gorgeous Berries is zowel droog als vochtig te gebruiken. Gebruik je hem droog, krijg je een subtiel effect. Gebruik je hem vochtig, wordt de kleur intenser. Voor de winter is het een mooie plum kleur voor op de wangen. Highlighter is niet altijd meer nodig; een mooie glanzende finish krijg je cadeau!
maybelline-fit-me-foundation-250-sun-beige-500x500

Maybelline Fit Me Foundation – Sun Beige

De foundation die ik er het meest bij heb gepakt afgelopen jaar, is de Fit Me Foundation. Ik gebruik de kleur 250 Sun Beige omdat ik een licht getinte huid heb. De foundation blend makkelijk met de huid en geeft een medium dekking. Precies goed voor een dagelijkse natuurlijke look! De foundation bevat geen olie, fillers of wax wat ik een groot pluspunt vind. Als de foundation eenmaal is ‘opgedroogd’ op de huid, blijft een subtiele glans achter.

proconceal-beautiful-bronze-500x500

L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer – Beautiful Bronze

Concealers gebruik ik niet alleen om oneffenheden te gebruiken. Een te lichte concealer gebruik ik ook regelmatig om te highlighten en zo ook een donkere concealer om te shapen. De kleur Beautiful Bronze is heel creamy van textuur en vervaagd makkelijk. Ik breng deze aan onder mijn jukbeenderen voor een optisch smaller effect. De finish is mooi mat, wat inhoudt dat het ideaal is om schaduwen mee te creëren!

 

[showocproducts id=4141,6695,8246]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.