NEW | Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Sprays

Het is een product dat nog lang geen deel uitmaakt van iedereen zijn of haar make-up routine uitmaakt, maar steeds meer merken komen ermee: setting spray. Een setting spray zorgt ervoor dat je make-up langer op z’n plek blijft zitten, dat je gezicht mooi matte en minder poederig oogt en lekker fris aanvoelt. Het populaire merk Gerard Cosmetics heeft onlangs een reeks superfijne setting sprays uitgebracht: de Slay All Day Setting Sprays.

IMG_4822IMG_4804De Setting Spray is verkrijgbaar in 5 verschillende geuren: Green Tea, Jasmine, Lavender, Lemongrass en Peach.
Gerard Cosmetics vertelt bij de Slay All Day Setting Spray dat je deze voor en/of na je make-up kunt aanbrengen voor een lekker fris en verkoelend gevoel, een flawless, langdurig resultaat en een mooi matte finish.

IMG_4815IMG_4773
De Slay All Day Setting Sprays zijn voorzien van oil-controlling ingrediënten die ervoor zorgen dat het gezicht minder snel gaat glimmen en lekker fris blijft. Met de heerlijk frisse geuren zijn de sprays zeker geen straf om (regelmatig) aan te brengen!

IMG_4795
Shop de Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Sprays

Q: Gebruik jij setting spray?

Één reactie

  1. Pari schreef:

    Zijn deze nog leverbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.