Het creëren van de ‘glass skin’ look

Glass skin trend

De letterlijke Nederlandse vertaling van de zogenaamde glass skin look is glazen huid en dat is ook wat er bedoeld wordt met deze look. Het creëren van een glans bij een natuurlijke look wordt namelijk ‘glass skin’ genoemd. Wij vertellen je alles over deze nieuwe hype!

Wat is glass skin?

Tegenwoordig zie je het bijna overal op Instagram: de ‘glass skin’ look is helemaal van nu. De glass skin staat voor een heldere en transparante huid en is een concept dat in Korea is bedacht en nu wereldwijd bekend is. 

Hoe creëer je een glass skin?

Er zijn veel verschillende manieren om een glass skin look te creëren maken, maar het belangrijkste bij een glass skin is natuurlijk de huid en daar wordt de focus ook op gelegd. Het verzorgen van de huid is het belangrijkste onderdeel en ook gezond eten hoort daarbij. Je huid blijft daardoor gezond en zo heb je minder last van oneffenheden. 

Glass skin make-up look

Ook kun je een glass skin make-up look creëren, door middel van make-up lijkt het dan alsof je een glass skin hebt. Veel make-up artiesten gebruiken de glass skin voor een natuurlijke look.

Dit is hoe je de glass skin creërt met make-up:

Highlighter
Een glass skin make-up look lijkt erg op de yoga skin trend. Hierbij gebruik je veel highlighter om een natuurlijke glans te creëren. Ook kun je de glass skin trend gewoon uitproberen zonder make-up te gebruiken, maak dan gebruik van een goede skincare routine.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.