Zo creëer je vollere lippen door middel van lippenstift!

Dikkere lippen creëren

We zijn natuurlijk stiekem allemaal een beetje jaloers op de lippen van Kylie Jenner, maar gelukkig hoeven we niet meteen aan de lipfillers om deze zelf ook te krijgen! Gelukkig kun je door middel van lippenstift ervoor zorgen dat je lippen voller en groter lijken. Wij geven je in deze blog dé tips om dikkere lippen te creëren door middel van o.a. lippenstift!

Het hebben van volle lippen hebben is tegenwoordig helemaal hip, maar je hoeft gelukkig niet per se je lippen op te laten spuiten om dikkere lippen te creëren. Dit kan namelijk gewoon door middel van het aanbrengen van lippenstift!

Er zijn verschillende manieren om je lippen dikker te laten lijken, maar door het gebruik van lippenstift lijken je lippen vaak al groter dan ze zijn. Ook kun je eventueel gebruik maken van een lip plumper, dit is meestal een gloss die je lippen groter maakt. De naam zegt het ook al: het ‘plumpt’ je lippen. Wanneer je hierna lippenstift aanbrengt krijg je het ultieme ‘volle lippen effect’.

Ook bestaan er lipliners, wanneer je deze net over de rand van je lippen aanbrengt zorg je ervoor dat je lippen groter lijken. Als je daarna een lippenstift aanbrengt die bij je lipliner hoort krijg je een echt Kylie Jenner effect!

View this post on Instagram

⭐️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Met alleen het overlinen van je lippen en het aanbrengen van lipstick kun je er dus al voor zorgen dat je lippen groter lijken, hiervoor heb je dus echt niet altijd lipfillers nodig!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.