Het voordeel van setting spray

voordelen van setting spray

Fietsen met harde wind of je bent precies de hond aan het uitlaten en het begint ineens te regenen. Grote kans dat dit je overkomt in het herfstseizoen. Je wil natuurlijk wel dat je make-up goed blijft zitten, vooral als je er veel tijd in hebt gestopt. Het is dan een goed idee om een setting spray te gebruiken!

Setting spray is de laatste stap in je beautyroutine. Nadat je alle producten hebt aangebracht die je wilt gebruiken voor jouw fantastische look kun je alles setten met setting spray. Setting spray breng je aan door deze ongeveer 20-25 cm van je gezicht te houden, je je ogen te sluiten en deze in een T-vorm over het gezicht te sprayen. Door  het aanbrengen van setting spray zorg je er voor dat alle make-up die je hebt gebruikt mooi op de huid blijft en het voorkomt het poederige effect.

voordelen van setting spray
Skindinavia The Post-Makeup Recovery Spray, Pixi Rose Glow Mist, Face Atelier Face Finish Setting Spray, Milani Make It Last Setting Spray

Verschillende soorten setting spray

Je hebt setting sprays van verschillende merken en met verschillende soorten finishes. Je kunt gaan voor een setting spray die zorgt voor een matte finish of eentje met een oil control functie. Kijk goed naar welke setting spray bij je past op basis van de finish die je wilt en jouw huidtype. Zo ga je voor het beste resultaat en weet je zeker dat je make-up er de hele dag flawless uitziet!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.