Dit zijn de make-up trends voor deze herfst!

Herfst trends

De herfst is er weer en dat betekent dat we weer richting het koude en regenachtige weer gaan. Ondanks het slechte weer willen we er natuurlijk goed uitzien en kun je de deur uit met ‘slechts’ een laagje mascara en blush, maar wil je toch iets meer? Dan zijn dit de make-up trends voor deze herfst!

Deze herfst gaan we voor neutrale make-up en ligt de focus vooral op de huid. Een goede huidverzorging is dus extra belangrijk deze herfst. Neem daarom langer de tijd voor je huidverzorging, je zult verbaasd zijn over hoe je huid er uit zal zien!

Blush

Deze herfst mag de blush extra gezien worden, probeer daarom ook eens blushkleuren die je anders misschien wel nooit zou dragen. Niet te voorzichtig, want de blush mag gezien worden!

Eyeliner

Eyeliner mag deze herfst wel opvallen en hoe kun je dat beter doen dan met een dikke zwarte eyeliner of eyeliner eindigend met een wing. Wil je meer opvallen, gebruik dan een gekleurde eyeliner. Ga voor een warme herfstkleur of een opvallende paarse kleur, zo val je zeker op deze herfst. Weet je nog niet zo goed welke kleur eyeliner naast zwart nog meer mooi staat bij jouw ogen? Dan kun je voordat je een gekleurde eyeliner gaat kopen een eyeliner zetten met een liquid lipstick uit jouw stash. Gebruik een eyeliner kwastje en ga met deze over de lipstick die jij wil gebruiken. Set de eyeliner met een oogschaduwkleur  die hetzelfde is als de eyeliner die je hebt gezet, zo heb je er de hele dag plezier van.

Herfst trends
Make-up Studio Fluid Liner – Sparkling Black, Bourjois Liner Feutre Eyeliner – 11 Noir, Milani Eye Tech Extreme Liquid Eyeliner Vinyl

Glitter

Dit seizoen is de glitter weer goed aanwezig. Op de ogen of een flinke highlighter, het kan allemaal. Wanneer je glitters aanbrengt op het ooglid gebruik dan een speciale glitterprimer die hier voor gemaakt is. Op deze manier blijven de glitters goed zitten en komen ze minder snel op de rest van je gezicht. Wil je wel glitter gebruiken op je oogleden, maar wil je het liever wat subtieler opbouwen gebruik dan een glitter eyeliner.

Subtiele smokey eyes

Subtiele smokey eyes kun je met verschillende tinten dragen, maar in de herfst liggen warme aardetinten natuurlijk het meest voor de hand. Een subtiele smokey eye maken met koele tinten is overigens ook helemaal hot!

Herfst trends

Rode lippen

Rode lippen zijn natuurlijk al veel vaker een trend geweest, maar deze herfst gaat het vooral om de matte rode lippen. Ga bijvoorbeeld voor een mooie vintage dieprode kleur die met veel looks te combineren is.

Bronzed look

In het herfstseizoen begint bij iedereen het bruine zomerkleurtje een beetje te vervagen en om toch nog een beetje bruin te lijken kun je gebruik maken van een bronzer met een klein glansje er in. Zorg ervoor dat je niet te veel gebruikt, zo creëer je een natuurlijke look.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.