Hoe houd jij je haar verzorgd?

Haarverzorging

Goede verzorging voor je haar is superbelangrijk zodat je haar gezond blijft. Door de juiste producten te gebruiken blijft je haar sterk en verzorgd en zal dit ook zo uit zien. Wil je meer weten over de juiste haarverzorging en waarom dit zo belangrijk is? Je leest het hier!

Producten

Er zijn bepaalde producten die goed bij jouw haartype passen. Deze zijn zo gemaakt zodat jouw haartype de juiste verzorging krijgt. Die shampoos, conditioners en maskers bevatten een bepaalde formule die geschikt is voor jouw haartype. Ook zijn er bepaalde producten die ervoor zorgen dat je haar sterk en beschermd blijft zoals bijvoorbeeld een heat protector spray. Door middel van een masker of olie kun je na het wassen van je haar nog wat extra verzorging toevoegen. Je haar te vaak wassen kan het haar beschadigen, probeer het daarom niet te vaak te wassen. Als je haar snel vet wordt kun je eventueel gebruik maken van een droogshampoo.

Haartype 

Bij verschillende haartypes horen natuurlijk verschillende producten. Zo heb je voor krullend haar vaak een speciale verzorging nodig voor de krullen, dit geldt voor bijna elk haartype. Bij The Make Up Spot is er nu een haarmerk genaamd Living Proof, dat zich vooral focust op de verschillende haartypes en haarproblemen. Het merk werkt met moleculen en niet met ingrediënten, wat het een heel bijzonder merk maakt. 

Haarverzorging

Hoe jij je haar het beste kunt verzorgen ligt dus aan de producten die je gebruikt. Gebruik de juiste producten voor jouw haartype of haarproblemen en je zult gelijk verschil merken.  Bij The Make Up Spot zijn er veel merken die zich focussen op de verschillende haartypes en problemen. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment haarproducten. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.