How to: donkere kringen en wallen verbergen

Heb je last van wallen of donkere kringen? No worries! Deze zijn heel makkelijk te verbergen. In deze ‘How to’ laat ik stap voor stap zien hoe je dat kunt doen!

how to donkere kringen verbergen

Hierboven zie je het verschil tussen links en rechts. Links heb ik nog niets met de wallen of donkere kringen gedaan en rechts zie je het eindresultaat. Om dit resultaat te bereiken heb je een perzikkleurige concealer nodig, zoals die van Jeffree Star Cosmetics bijvoorbeeld, een concealer die 2 tinten lichter is dan je huidskleur en een transparante poeder om de concealers te fixeren. Here we go!

how to donkere kringen verbergen stap 1

Als eerste gaan we de donkere kringen neutraliseren. Met neutraliseren bedoel ik; een kleur aanbrengen over de donkere kring die ervoor zorgt dat je huidskleur op die plek ‘neutraal’ wordt. Donkere kringen zijn vaak blauw van kleur. Een goede tegenhanger van blauw is oranje. Een concealer met een perzik/ oranje kleur is hier dus perfect voor. Breng deze concealer alleen aan op de blauwe gedeeltes, anders wordt de huid oranje. Dat is niet de bedoeling, toch?

how to donkere kringen verbergen stap 2

Blend het geheel met je vingers. Je vingers zorgen voor warmte waardoor de concealer makkelijk te vervagen is.

how to donkere kringen verbergen stap 3

Nu de blauwe kring neutraal is, kun je de rest onder de ogen camoufleren voor een fris geheel. Hiervoor heb je een concealer nodig die 2 tinten lichter is. Breng deze niet alleen precies onder het oog aan, maar in een V-vorm tot naast je neusvleugel en boven je oor. Zou je niets met de blauwe kring hebben gedaan maar meteen een lichte concealer hebben gebruikt, werd het gedeelte onder de ogen grijs.

how to donkere kringen verbergen stap 4

Vervaag de concealer. Ik vind het prettig om dit met een sponsje te doen voor een flawless resultaat, neem bijvoorbeeld de populaire Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

how to donkere kringen verbergen stap 5

Om ervoor te zorgen dat de concealers de hele dag blijven zitten en niet in de lijntjes trekt onder de ogen, poeder ik het af met een transparante poeder.

how to donkere kringen verbergen resultaat

Tadaaa! Het lijken veel stappen, maar het kost ‘s ochtends werkelijk maar 2 minuutjes!

2 reacties

  1. Kylie boelee schreef:

    Kunt u mij vertellen welke producten u heeft gebruikt + de poeder zodat ik dit kan bestellen?
    Bedankt
    Mvg Kylie boelee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.