New in! Morphe Brushes

Wie kent tegenwoordig Morphe Brushes niet? Bekende visagisten en YouTube guru’s zweren bij de kwasten. Niet alleen omdat ze een fantastische kwaliteit hebben maar ook omdat ze zo ontzettend betaalbaar zijn! Nu heb ik het alleen nog maar gehad over de kwasten maar nog niet over de palettes. Bij o.a. Jacklyn Hill en Nikkie Tutorials zijn de oogschaduws van Morphe niet meer weg te denken uit hun tutorials. Met een paar palettes in je bezit, waan je je al echt als een visagist! Ik laat je een aantal pareltjes zien!

Morphe Brushes Concealer Palette

morphe-15-color-concealer-palette-1-500x500

Het Morphe Brushes 15 Color Concealer Palette bevat 15 verschillende kleuren concealer om oneffenheden te bedekken. De concealers hebben een creamy textuur en blenden ontzettend makkelijk! Met zowel warme als koele ondertonen ben je in staat om bijna iedereen een flawless face te geven.

Morphe Brushes 35 Color Warm Palette

morphe-35-color-warm-palette-500x500

Het Morphe Brushes 35 Color Warm Palette is een prachtig palette met maar liefst 35 warmkleurige oogschaduws. Met dit oogschaduwpalette kun je zowel natuurlijke als smokey looks maken. Heb je een voorkeur voor warme ondertonen en natuurlijke kleuren? Dan is dit palette echt its voor jou! De oogschaduws zijn heel mooi intens gepigmenteerd, zacht van textuur en laten zich heel mooi blenden.

Morphe Brushes Multi-Color Shimmering Palette

morphe-multi-color-shimmering-palette-500x500Het Morphe Brushes Multi-Color Shimmering Palette is een prachtig palette met maar liefst 35 shimmery oogschaduws. Van zachte neutrale tinten tot knalgeel, dit kleurige palette heeft alles in huis! De oogschaduws in dit palette zijn stuk voor stuk intens gepigmenteerd en zacht van textuur.

Morphe 18 Piece Vegan Brush Set

morphe-18-piece-vegan-brush-set-500x500

Het Morphe 18 Piece Vegan Brush Set (100% vegan) bevat maar liefst 18 kwasten, voor zowel de ogen als het gezicht! De kwasten zijn gemaakt van synthetisch haar waarmee je heel mooi vloeibare en creamy producten kunt aanbrengen. De kwasten komen in een mooie zwarte case waarin je deze veilig kunt opbergen!

In deze set vind je de volgende kwasten:

1. Pointed Liner Brush
2. Lip Brush
3. Smudger Brush Bristles
4. Angle Liner Brush
5. Flat Liner Brush
6. Mini Concealer
7. Small Shadow Brush
8. Concealer Brush
9. Deluxe Blending Crease
10. Oval Shadow Brush
11. Deluxe shadow Brush
12. Angled Blender Brush
13. Pointed Foundation Brush
14. Contour Brush
15. Bronzer Brush
16.  Angle Blush Brush Bristles
17. Powder Brush Bristles
18. Deluxe Fan Brush Bristles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.