Jeffree Star Blue Blood collectie

Collectie

Yay! Jeffree Star komt met een nieuwe collectie genaamd Blue Blood, met allemaal geweldige blauwgekleurde items waarmee je de mooiste looks kunt creëren!

Op vrijdag 29 maart om 19:00 uur is de nieuwe collectie verkrijgbaar bij The Make Up Spot. De Jeffree Star Cosmetics producten zijn niet alleen prachtig maar ook nog eens vegan en cruelty-free!

Jeffree Star Cosmetics Blue Blood Collection Blue Blood Palette € 53,50

Het Blue Blood Palette bevat 18 mooie kleuren waaronder de intens blauwe ‘Blue Blood’ kleur. De nieuwste Jeffree Star producten en de gave looks die er mee gemaakt zijn kon je al een tijdje zien op de Instagram-pagina van Jeffree Star Cosmetics en zullen natuurlijk ook in Nederland verkrijgbaar zijn via The Make Up Spot!

Jeffree Star Cosmetics Blue Blood Collection Mini Blue Bundle
54.99

Natuurlijk mag ook een nieuwe lipstick bundle niet ontbreken in de Blue Blood collectie; de Blue Blood Bundle bevat maar liefs 8 kleuren waarmee je de meest gave looks kunt creëren. De mini lipsticks zijn niet alleen intens gepigmenteerd maar hebben ook nog eens een ideaal formaatje, zo kun je ze overal mee naartoe nemen!

Jeffree Star Cosmetics Blue Blood Collection Velour Lip Scrubs € 14.95

De heerlijke blauwe lipscrubs Blue Freeze, Blueberry Pie en Vanilla Mint scoor je vanaf 29 maart ook bij The Make Up Spot. Door middel van de Lip Scrubs kun je je lippen heerlijk zacht maken en ervoor zorgen dat alle velletjes verdwijnen, zodat je lippen helemaal ready zijn voor het aanbrengen van één van de gave blauwe kleuren uit de Mini Blue Bundle! Je kunt de scrubs na gebruik zelfs van je lippen aflikken 😉

Jeffree Star Cosmetics Blue Blood Collection Travel Bags € 30.00

Ook zijn er nu geweldige blauwe Travel Bags in de kleuren Dark Blue en Light Blue. In deze handige travel bags kun je al je nieuwe Blue Blood producten kwijt en komen perfect van pas als je je Jeffree Star producten mee wilt nemen op reis!

Collectie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.