Kwasten reinigen met de Sigma Golden Glam Deluxe Holiday Set

Sigma

Het is weer de tijd van het jaar dat de Holiday giftsets online komen en ook het populaire merk Sigma verrast ons met superleuke en handige giftsets. Eén daarvan is het Sigma Holiday Golden Glam Deluxe Set: een set speciaal voor het schoonmaken van je make-up kwasten. Maar hoe gaat het reinigen van je kwasten met deze set nu in z’n werk? Wij vertellen het je!

In de Sigma Golden Glam Deluxe Set bevindt zich de superpopulaire F80 Flat Kabuki kwast en de Spa Express Brush Cleaning Mat (in een exlusieve matzwarte kleur!). Het enige dat je verder nog nodig hebt is een brush cleanser. Je kunt hiervoor een speciale Brush Cleansing Shampoo gebruiken, maar als je niet zo heel veel budget hebt kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld babyshampoo.

Zo maak je je kwast schoon

Maak een sopje met lauw water. Leg de Spa Express Brush Cleaning Mat op de bodem van de wastafel. Ga voorzichtig met je kwast over de cleaning mat en maak hierbij ronddraaiende bewegingen. De cleaning mat heeft verschillende patronen zodat alle haartjes goed gereinigd kunnen worden. Knijp vervolgens met je hand voorzichtig het overtollige water uit de brush, breng de kwast gelijk weer terug in zijn vorm en laat deze drogen op een handdoek.

Sigma heeft ook nog andere leuke en handige giftsets uitgebracht, die je jezelf of een ander cadeau kunt doen.

Sigma
Sigma Holiday 2019 – Timeless Beauty Brush Set, Sigma Holiday 2019 – Easy on the Eyes Brush Set, Sigma Holiday 2019 – Primp + Polish Duo

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.