Holiday Gift Guide 2019 – Oogschaduwpalettes

oogschaduwpalettes

Yes, the holiday season has started! Overal word je gebombardeerd met cadeautjes waarmee je je loved ones kunt verrassen, maar dit kan er ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er The Make Up Spot to the rescue en trappen we af met de mooiste oogschaduwpalettes die je (jezelf) cadeau kunt doen!

Morphe 39L Hit the Lights

oogschaduwpalettes

Het Morphe 39L Hit The Lights Artistry Eyeshadow Palette is een super gevarieerd palette met maar liefst 39 kleuren (waarvan ook een aantal pigments, highlighters en toppings) die zich uitstekend lenen voor kleurrijke of juist wat meer subtiele kerstlooks én het toevoegen van een flinke dosis glitter & glamour!

Morphe James Charles Mini Palette

oogschaduwpalettes

Heb je het goede nieuws al gehoord? Het populaire Morphe James Charles Palette is er nu ook in mini variant! Het The Mini James Charles Artistry Palette palette bevat alle musthave kleuren die je ook in het grote palette vindt, maar is met het compacte formaat natuurlijk veel makkelijker mee te nemen!

Morphe x Jeffree Star Eyeshadow Palette

oogschaduwpalettes

Natuurlijk hét cadeau voor iedere Jeffree Star/Morphe fan: het prachtige Jeffree Star X Morphe Eyeshadow palette! Met kleuren variërend van roze tot nude en van groen tot zwart: met dit palette kun je écht alle kanten op!

Morphe X Jaclyn Hill The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette

oogschaduwpalettes

Maar liefst 35 oogschaduws door niemand minder dan Jaclyn zelf geformuleerd, geperfectioneerd en goedgekeurd, oh yes! Mocht je het Morphe X Jaclyn Hill The Jaclyn Hill Eye Shadow Palette onder de kerstboom vinden, kun je meteen aan de slag met een kerstlook met alle gave rood/groen en goudtinten uit dit prachtige palette!

Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette

oogschaduwpalettes

Mocht je een beautylover kennen die dit palette nog niet heeft….. Geef deze dan heel snel cadeau! Het Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette is een musthave die eigenlijk in geen enkele stash mag ontbreken en gelukkig is deze weer back in stock!

Anastasia Beverly Hills Carli Bybel Palette

oogschaduwpalettes

Vanaf dinsdag 10 december verkrijgbaar: het prachtige Carli Bybel Palette van Anastasia Beverly Hills! Niet alleen de binnenkant is stunning, ook de buitenkant van deze beauty tovert bij ons een grote glimlach op het gezicht!

Milani Gilded Palettes

oogschaduwpalettes

Ohh, we love the new Miani Gilded palettes! De looks die je kunt maken met deze luxe palettes zullen sowieso zorgen voor jaloerse blikken! Welke zet jij op je verlanglijstje? De groene, paarse, rouge of noir variant?

Sigma Enchanted palette

oogschaduwpalettes

Ideaal voor romantische en smoky looks en alles daar tussenin: het Sigma Enchanted Palette! Bij het palette (met handig spiegeltje) krijg je ook een dubbelzijdig Sigma kwastje (E38 Diffused Crease™ en E54 Medium Sweeper™) waardoor het ook een musthave is voor busy babes on the go.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.