Make-up trends herfst/winter 2016

Het is altijd weer even slikken, maar we moeten er toch langzaam aan gaan geloven: de herfst en winter staan weer voor de deur. Ieder seizoen heeft z’n charme en eigen trends en in deze blog laten we je kennis maken met de belangrijkste make-up trends voor de herfst en winter van 2016!

GRAPHIC EYELINER
De klassieke eyeliner maakt plaats voor moderne, grafische en (drie)hoekige lijnen. De eyeliner kan deze herfst en winter reiken tot aan de wenkbrauw en mag behalve op de oogleden ook ónder de oogleden. Kortom:  leef je uit!

SMOKEY EYES
De klassieker der klassiekers op het gebied van ooglooks, de smokey eye, komt ook het einde van 2016 weer helemaal in the spotlight. In de herfst en winter mogen de wat meer donkere oogschaduwtinten weer uit de kast en kun je lekker aan de slag met bruin- en zwarttinten en jezelf voorzien van een prachtige, mysterieuze smokey eye.

smokeyeye

DARK LIPS
Deze trend klinkt eigenlijk best logisch, want in de herfst en winter leggen we de neonroze lipsticks even opzij en gaan we behalve voor donkere oogschaduwkleuren ook voor de wat meer donkere liptinten. Plumpaars, bordeauxrood of zelfs zwart en met een matte of glossy finish, het mag allemaal.

FLUOR
Oh yeah, the 80’s are back! Neonroze ogen, felblauwe wimpers en zelfs op de lippen mag je (naast de vampy donkere kleuren) een fluorescerend kleurtje rocken deze winter!

Q: Wat is jouw favoriete trends voor de herfst/winter van 2016?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.