Make-up wanneer je niet veel tijd hebt

Je kent het wel: vroeg opstaan, geen zin om eruit te komen, en al helemaal niet om uitgebreid je make-up te doen. Uiteraard wil je wel goed voor de dag komen. Wat doe je dan? Met de volgende tips zie je er binnen no-time fris en fruitig uit, ook als je weinig tijd hebt!

 

Tip 1: Zorg dat je er verzorgd uitziet.

Er verzorgd uitzien betekent niet dat je make-up helemaal tot in de puntjes perfect moet zitten. Zorg ervoor dat je gezicht gereinigd is, en breng een goede dagcreme aan. Dit maakt al een groot verschil. Als de basisverzorging van je gezicht goed is, is de rest een bijzaak.

 

Tip 2: Gebruik alleen wat je echt nodig vind.

Gebruik je altijd foundation? Gebruik als je weinig tijd hebt alleen wat concealer om oneffenheden weg te werken. Maak je je ogen altijd zwaar op? Probeer eens alleen wat mascara. Ga na welke producten je nou echt nodig vind om te gebruiken, soms zijn veel niet eens noodzakelijk. Met een vrolijk kleurtje op je lippen, zie je er altijd opgemaakt en verzorgd uit!

 

Tip 3: Neem je make-up mee.

Reis je altijd met de trein? Hup, meenemen die toilettas. Misschien even wennen, maar eenmaal onderweg kun je makkelijk even wat mascara of lippenstift aanbrengen. Ook kun je op je werk, school, etc. altijd wel een minuutje vinden om wat make-up bij te werken. Scheelt weer wanneer je haast hebt!

 

Tip 4: Gebruik de juiste producten.

BB Creams zijn erg makkelijk wanneer je haast hebt. Zo is je huid meteen gevoed, en voorzien van een gezond kleurtje. Een lippenstift met een vrolijk kleurtje zorgt er ook voor dat je er fris en opgemaakt uitziet. Highlighter en blush zorgen voor een gezonde glow.

 

Tip 5: Relax..

Relax. Mocht je je een keer verslapen hebben, of te weinig tijd hebben is het echt geen ramp een keer zonder of met minder make-up de deur uit te gaan. Gedurende de dag zijn er vaak genoeg momenten wanneer je je even kunt opfrissen! Goed voor jezelf zorgen, en voldoende nachtrust is een must om er goed uit te zien zonder make-up.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.