How to: natural flawless face in 5 minuten

Je schrikt wakker en ziet dat je nog slechts een kwartiertje de tijd hebt om de deur uit te gaan, wat nu?! Om helemaal zonder make-up de deur uit te rennen is voor velen geen optie, dus wij zeggen: pak die 5 minuten om jezelf te voorzien van een natural flawless face!

BB/CC CRÈME // Shop BB/CC Cream

BB-CREAM

Om niet aan de slag te hoeven met primer, foundation en speciale kwasten kun je een drupje BB Cream op je hand aanbrengen, dit met je handen over je gezicht verdelen en bam, je hebt in nog geen halve minuut meteen een egaal, fris en flawless gezicht!

CONCEALER // Shop concealer

CONCEALER
Voor eventuele donkere kringen en oneffenheden die de BB Cream misschien net niet meepakt is concealer het product dat ervoor zorgt dat donkere kringen, pukkeltjes en andere oneffenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen en je eruit ziet alsof je minimaal 8 uur slaap te pakken hebt gehad!

HIGHLIGHTER // Highlighter kopen

HIGHLIGHTER

Een product dat niet weg te denken is bij een snelle flawless face routine is natuurlijk highlighter. Een klein beetje op de jukbeenderen, in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot en hello flawless, healthy glow!

MASCARA // Mascara kopen

MASCARAOm ervoor te zorgen dat je een wakkere, open blik hebt is mascara onmisbaar. Een klein likje op de boven (en onder) wimpers en niemand die nog ziet dat je nét de deur uitgerend bent!

LIP/CHEEK COLOUR

 

lip-cheekMeMeMe Cheek & Lip Tint – Cupid’s Kiss // Maybelline Baby Lips Balm & Blush // L.A. Girl Velvet Contour Stick // The Balm Stainiac Lip and Cheek Stain – Beauty Queen

5 minuten zijn héél kort dus als je zo weinig tijd hebt zijn 2-in-1 producten natuurlijk heel handig. Een lip- en cheek colour kun je op zowel je wangen als je lippen aanbrengen en daarmee bespaar je zomaar een paar kostbare minuten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.