5 verschillende kwasten om mee te contouren

Als je dan eindelijk in het bezit bent van het voor jou ideale contourkitje begint de volgende zoektocht: die naar de ideale contourkwast. Hoe verder de contourtrend vordert, hoe meer contourkwasten er te kiezen zijn en daarom zetten wij de verschillende varianten op een rijtje om de keuze voor jou hopelijk wat makkelijker te maken!

IMG_5247

REAL TECHNIQUES SCULPTING BRUSH € 11.99

SCulpting-Brush-RT
De Real Techniques Sculpting Brush (synthetisch haar) is een schuin afgesneden kwast met een vrij langwerpig oppervlak en compacte haartjes die ideaal is voor het contouren van het gezicht. De Sculpting Brush kun je gebruiken voor het aanbrengen van zowel creamy als poeder bronzer.

INGLOT MAKE-UP BRUSH 16BJF € 25.00

Inglot-16BJF
De Inglot Makeup Brush 16BJF (natuurlijk geitenhaar) is met de platte vorm ideaal voor het egaal aanbrengen van en contouren met poeder bronzer. De kwast mengt poedermake-up gelijkmatig op de huid en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

REAL TECHNIQUES BOLD METALS 301 FLAT CONTOUR € 32.99

301-TT
De Real Techniques Bold Metals 301 Flat Contour is een kwast met platte, compacte haren waarmee je heel mooi kunt contouren en kan voor zowel poeder als creamy producten gebruikt worden. Deze luxe kwast heeft superzachte haren en ligt dankzij de speciale vorm superfijn in de hand waardoor producten zich heel mooi aan laten brengen.

MORPHE BRUSHES FLAWLESS M529 PRECISION POINTED CONTOUR € 17.99 

Morphe-m529

De Morphe Brushes M529 Precision Pointed Contour uit de Flawless Collection (natuurlijk geitenhaar) is dé ideale tool voor het gedetailleerd contouren van het gezicht met je favoriete poeder contourproducten. De M529 is een heel fijne lichtgewicht kwast die zorgt voor optimaal controle.

SIGMA F40 LARGE ANGLED CONTOUR € 22.95 

Sigma-F40
De F40 Large Angled Contour van Sigma is een superfijne en superzachte kwast met een schuinafgesneden top waarmee je heel mooi highlighter en bronzer kunt aanbrengen. Dankzij de schuinafgesneden vorm volgt deze kwast heel mooi de contouren van het gezicht.

IMG_5005

Q: Wat is jouw favoriete contourkwast?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.