NEW BEAUTY ARRIVALS #2

Via onze social media pages (Instagram en Facebook) houden we je natuurlijk al zoveel mogelijk up to date over nieuwe merken, lanceringen en producten, maar op onze blog laten we je nog even van dichtbij kennis maken met de nieuwste make-up en haarproducten!

BEAUTYBLENDER & INVISIBOBBLE

Beautyblender
Oeh, wat heeft Beautyblender ook weer een leuke, nieuwe producten gelanceerd! Allereerst is er summer.fling set die 3 vrolijke, felgekleurde beautyblenders bevat waarmee je je make-up flawless kunt aanbrengen. Laat de zomer maar beginnen! Ook nieuw in het Beautyblender assortiment is de Blendercleanser Solid Pro (deze is 5x groter dan de normale Solid Cleanser), waarmee je je favoriete make-up tools en Beautyblenders snel, makkelijk en grondig schoonmaakt. Handig voor professionals die hun Beautyblenders vaak gebruiken en deze dus ook na elk gebruik moeten schoonmaken!

Invisibobble
Graag een daverend applaus en een staande ovatie voor de nieuwe invisibobble Circus Collection! Deze superleuke collectie bevat vier nieuwe kleuren (Hawkwardly Good Looking, You’re Pawesome!, Bad Hair Day? Irrelephant! en Cattitude is Everything!), die zorgen voor een adembenemende show! Oja, wist je dat je 2x de gehele Circus collectie kunt winnen op onze Facebookpagina?

SIGMA NATURALLY POLISHED BRUSH SET € 49.95

De nieuwe Sigma Naturally Polished Brush Set bevat 3 klassieke Sigma musthave make-up kwasten waarmee je binnen no time je foundation, concealer en oogschaduw flawless aanbrengt!

In deze set vind je de volgende kwasten:

F82 Round Kabuki: deze kwast heeft een fijne ronde vorm waarmee je heel mooi (minerale poeder) foundation kunt aanbrengen

P86 Precision Tapered: is met de taps toelopende vorm ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van concealer rondom je ogen, neus, kin en mond

E55 Eye Shading: deze kwast is met de dicht op elkaar staande haartjes en licht rond aflopende zijkanten ideaal voor het mooi gelijkmatig aanbrengen van oogschaduw op het gehele ooglid

MORPHE COPPER DREAMS BRUSH SET € 44.95

De Morphe Brushes Copper Dreams Brush Set is een set met daarin 12 luxe witte kwasten (voor het gezicht en de ogen) met prachtige koperen details. De kwasten worden geleverd in een koperen brush case, waarin je ze heel handig kunt bewaren en vervoeren.

In deze set vind je de volgende kwasten:

Powder Brush (lengte kwast: 20.32 cm, geitenhaar)
Angle Blush Brush (lengte kwast: 19.68 cm, geitenhaar)
Duo Fiber Foundation Brush (lengte kwast: 19.05 cm, synthetisch/marterhaar)
Deluxe Shadow Brush (lengte kwast: 18.41 cm, marterhaar)
Flat Contour Brush (lengte kwast: 16.51 cm, marterhaar)
Blender Brush (lengte kwast: 18.73 cm, marterhaar)
Deluxe Highlight Brush (lengte kwast: 19.05 cm, marterhaar)
Firm Blending Fluff (lengte kwast: 18.415 cm, marterhaar)
Round Blender Brush (lengte kwast: 18.73 cm, marterhaar)
Eye Shadow Brush (lengte kwast: 18.41 cm, marterhaar)
Bullet Crease Brush (lengte kwast: 17.14 cm, marterhaar)
Angle Liner Brush (lengte kwast: 17.14 cm, synthetisch)

Hoogte brush cup holder: 23.49 cm

LEE STAFFORD


Binnen het Lee Stafford assortiment zijn er ook weer een aantal new arrivals waar wij en ons haar erg blij van worden. Zo is er nu een heuse Hair Growth Scalp Scrub, die de microcirculatie van de hoofdhuid stimuleert waardoor het haar sneller groeit en sterker wordt.

Voor dames die gaan voor mooi volumineus beachy haar zijn er een aantal hele fijne, nieuwe Sea Salt producten: de Sea Salt shampoo, de Sea Salt Foam Conditioner en de Sea Salt Styling Mist!

Ook het populaire CoCo LoCo assortiment heeft er weer een nieuwe topper bij: Heat Protection Spray. Dit is een lichte spray, op basis van kokosolie, die het haar versterkt en beschermt tegen de schadelijke effecten van stylingapparaten. Dit product bevat een schild dat het haar verzorgt en beschermt tegen een hitte van zelfs 220°C en laat het er opnieuw glanzend en gezond uitzien!

THE BALM MEET MATT(E) HUGHES

Het populaire The Balm Meet Matt(e) Hughes assortiment heeft er weer 6 mooie, nieuwe kleurtjes bij, namelijk: Romantic, Brilliant, Affectionate, Charismatic, Faithful en Reliable. Ook is er weer een nieuwe Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set, waarin je al deze nieuwe kleurtjes terugvindt!

SUGARPILL

Het Sugarpill Pressed Eyeshadow assortiment heeft er weer een aantal supergave kleurtjes bij en ook nieuwe is de (roze!) Large Eyeshadow Brush. Zoals alle Sugarpill producten zijn ook deze 100% cruelty-free en vegan friendly!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.