NEW || Real Techniques sponges

Eens in de zoveel tijd lanceert Real Techniques een reeks nieuwe producten en deze maand was het weer zover! Naast een aantal heel handige kwastensets, was het ook tijd voor een (ruime!) uitbreiding van het Miracle Sponge assortiment!

MIRACLE FINISH SPONGE € 7.99

De Real Techniques Miracle Finish Sponge is een (latexvrije) spons die ideaal is voor het aanbrengen van blush met een natuurlijke, airbrushed finish. Met deze spons is de dekking van je favoriete (creamy, poeder of vloeibare) blush makkelijk op te bouwen.

Gebruik deze spons vochtig om je blush met een stippling/bouncende manier aan te brengen voor een rosy glow

4 MIRACLE MINI SPONGES € 12.99

Het Real Techniques 4 Miracle Mini Complexion Sponges setje bevat maar liefst 4 Real Techniques mini sponges die ideaal zijn voor (on-the-go) touch-ups. Deze multifunctionele sponsjes zijn ideaal te gebruiken met vloeibare make-up en zorgen ervoor dat je een mooi egale teint met een natuurlijke finish krijgt.

Gebruik deze sponsjes vochtig voor een mooi subtiele, dewy finish of nat voor een volledige dekking!

MIRACLE CONTOUR WEDGES € 15.99

De Real Techniques 4 Miracle Contour Wedges zijn 3-in-1 (latexvrije) contour sponges die ontworpen zijn voor het aanbrengen van contourproducten met een mooie dewy finish. De puntige kant van deze sponges is handig voor het aanbrengen van het contourproduct, met de bolle kant kun je deze mooi blenden en de platte kant is ideaal voor het (nog meer uitwerken en) vervagen van het (contour)product.

Deze compacte sponsjes zijn (ook) ideaal voor on the go en werken heel goed in combinatie met vloeibare, creamy of poederproducten.

MIRACLE CLEANSING SPONGE € 7.99

De Real Techniques Miracle Cleansing Sponge is een latexvrije spons die als het ware je huid voorbereidt op de make-up die je gaat aanbrengen. De Miracle Cleansing Sponge exfolieert de huid zachtjes, verwijdert vuil en dankzij de speciale vorm kom je makkelijk bij alle moeilijke plekjes van het gezicht.

Gebruik deze spons met je favoriete cleanser/reinigingsmelk!

MIRACLE FACE & BODY SPONGE € 9.99

De Real Techniques Miracle Face + Body Sponge is een grote (latexvrije) spons die ideaal is voor het streepvrij aanbrengen van highlighter, bronzer en body make-up. Met het grote formaat kun je met deze spons ook je lichaam contouren en highlighten, deze volgt namelijk ook heel mooi de vormen van je lichaam.

Tip: gebruik deze spons nat voor een volledige dekking en vochtig voor een meer transparante, dewy finish

Op de foto hieronder zie je het verschil tussen de gewone Miracle Complexion Sponge en de Face + Body Sponge

MIRACLE BLOTTING CUSHIONS € 12.99

De Real Techniques 4 Miracle Blotting Cushions zijn multifunctionele, zachte (latexvrije) foam blotting cushions die je kunt gebruiken voor:

– het creëren van een zachte en matte egale finish
– het verwijderen van overtollig olie op het gezicht
– het aanbrengen van vloeibare/cushion foundation

Dankzij de speciale vorm zijn de Blotting Cushions heel makkelijk in gebruik, zoals bijvoorbeeld onder de ogen en langs de neus

MIRACLE DUAL ENDED SPONGE € 7.99

De Real Techniques Dual-Ended Expert Sponge is een dubbelzijdige spons waarmee je foundation en/of contourproducten met medium tot volledige dekking kunt aanbrengen.

Gebruik de oranje kant voor het aanbrengen van foundation en de roze kant voor het aanbrengen van contourproducten, highlighter en blush. Deze spons werkt het beste met poeder en/of vloeibare producten.

Q: Naar welk van deze nieuwe sponzen ben jij het meest benieuwd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.