NEW BRAND || SUGARPILL

The Make Up Spot heeft nog een enorm populair en gewild make-up merk aan haar assortiment toegevoegd: Sugarpill Cosmetics! Sugarpill combineert de liefde voor dieren en de passie voor intens gepigmenteerde make-up producten met felle, bijzondere kleuren. In het Sugarpill assortiment vind je supergave lipsticks, oogschaduws, losse glitter pigmenten en liquid lipsticks die qua kwaliteit en pigmentatie zeker niet teleur zullen stellen!

SUGARPILL PRODUCTEN
De Sugarpill make-up producten zijn al jarenlang razendpopulair en ook in de huidige social media wereld is dit kleurrijke merk nog steeds enorm geliefd. Sugarpill staat bekend om de felle, intens gepigmenteerde oogschaduws en pigmenten, maar ook de (vloeibare) lipsticks met bijzondere kleuren zijn in de stash van vele beautyliefhebbers te vinden.

PRESSED EYESHADOWS € 13.00 

De Sugarpill Pressed Eyeshadows zijn intens gepigmenteerd, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en heel makkelijk en fijn aan te brengen en te blenden. En oja, ze hebben een hele fijne, zachte textuur!

LOOSE EYESHADOWS € 13.00

De Sugarpill Loose Eyeshadows zijn intens gepigmenteerde, losse oogschaduws met een zachte textuur en een sparkly finish die makkelijk aan te brengen en te blenden zijn.

ELECTROCUTE NEON PIGMENTS € 16.00

De Sugarpill Neon Pigments zijn losse pigments met prachtige neon kleuren en super sparkles. Deze pigments kunnen ook gedragen worden op de lippen!

LIPSTICKS € 20.00

De Sugarpill Lipsticks zijn supergepigmenteerde lipsticks met supergave statement kleuren en een (vaak) matte finish.

Sugarpill heeft ook een aantal Liquid Lip Colors (€ 18.00) in haar assortiment, waaronder Kim Chi. Dit is een vloeibare lipstick met een creamy, mousse-achtige en longlasting formule die de lippen niet droog doet aanvoelen. Kim Chi heeft een supergave lavendel/mauve kleur met transparante aqua en violet sparkles en een matte finish en is gecreëerd door de bekende drag queen Kim Chi uit Chicago.

Alle Sugarpill producten zijn vegan-friendly en cruelty-free!

Q: Wat zijn jouw favoriete Sugarpill producten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.