New trend: soap brows

soapbrows

Wenkbrauwen zijn altijd al onderhevig geweest aan vele trends. Wat op dit moment dé trend is op wenkbrauwgebied: soap brows. Jup, als in zeep. Wij vertellen je er alles over!

De meest normale en meestgebruikte manier op je wenkbrauwen mee in model te brengen en te houden is natuurlijk een goede wenkbrauwgel (oké en soms een bus haarlak), maar mocht je deze niet bij de hand hebben of eens wat anders willen proberen kun je dus ook kiezen voor een stukje zeep.

Zeep in je brows

Doordat je je brows in model brengt en invult met zeep krijgen ze een feathery look waardoor ze voller lijken. Door de zeep worden de wenkbrauwhaartjes hard waardoor ze geen kant meer op gaan en je er de hele dag geen omkijken maar naar hebt. Klinkt op zich helemaal niet zo gek, toch?

Wat heb je nodig?

– Een stukje zeep (met glycerine)
– Een wenkbrauwborsteltje

soapbrows
Inglot Makeup Brush – 14M – Jack’s Beauty Line –1 Lash Comb – Sigma E80 Brow and Lash – John Masters Organics Lavender, Rose Geranium & Ylang Ylang Soap – Malin+Goetz Lime Bar Soap

How to: soap brows

Buig de spoolie een beetje zodat deze wat gemakkelijker werkt en maak deze daarna een beetje vochtig (met een face mist of gewoon wat water). Ga vervolgens een paar keer met de spoolie over de zeep (een stuk of 5/6 keer). Begin daarna met het aanbrengen van de zeep bij het begin van de wenkbrauwen en borstel de haartjes omhoog.

soapbrows
Soap brows by
@ingunnsig_makeup_hair@themakeupgal @chekhovamua@jazleeandco – @presley_ortiz@brookesimonsmua@trishacameronbridalmua @macie_combs @presley_ortiz

Q: Wat vind jij van de ‘soap brow’ trend?

 

Één reactie

  1. E schreef:

    Wel mooi maar droogt het je wenkbrauwhaartjes, en de huid eronder, niet ontzettend uit? Ondanks de glycerine….. zeep in je brows klinkt best me toch heftig in de oren….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.