Nieuwe Real Techniques sponzen

De Miracle Complexion Sponge van Real Techniques is al sinds jaar en dag één van de meest verkochte producten binnen onze shop, sterker nog, deze prijkt al tijdenlang in de bovenste regionen van de Top 10. Real Techniques vond het de hoogste tijd de Miracle familie wat uit te breiden en lanceerde onlangs maar liefst 3 nieuwe sponzen!

IMG_0687

2 MIRACLE ERASER SPONGES // € 6.99

IMG_0652

De Real Techniques 2 Miracle Mini Eraser Sponges zijn 2 paarse (latexvrije) kleine sponsjes waarmee je heel makkelijk make-up foutjes, zoals bijvoorbeeld mascara onder de ogen en oogschaduw fall-out, kunt verwijderen. De sponsjes zijn zowel droog als vochtig te gebruiken.

6 manieren om te verwijderen:
– Oogschaduw fall-out
– Mislukte eyeliner
– Fall-out van wenkbrauwproducten
– Uitgelopen/mascara(vegen)
– Teveel aan oogschaduw
– Teveel aan blush en highlighter (blenden)

Zo gebruik je de 2 Miracle Mini Eraser Sponges
Platte kanten: verwijderen van make-up foutjes
Ronde kanten: buffen en blenden van producten

miraclesponspaars

MIRACLE SCULPTING SPONGE // € 6.99

roze-spons
De Real Techniques Miracle Sculpting Sponge is een roze (latexvrije) spons met een speciale vorm die ideaal is voor het contouren en/of highlighten van het gezicht. Deze spons is zowel droog als vochtig en met poeder, creamy en vloeibare producten te gebruiken. De smalle kant van deze spons is ideaal voor highlighten en de langere kant voor het contouren en sculpten van het gezicht.

rzoespos
BOLD METALS MIRACLE DIAMOND SPONGE // € 11.95

IMG_0690
De Real Techniques Miracle Diamond Sponge is een uniek ontworpen (latexvrije) make-up spons in een vorm van een diamant die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Deze spons heeft een puntige bovenkant waarmee je kleine imperfecties kunt verdoezelen en de langere einden zijn ideaal voor grote oppervlakken zoals het voorhoofd en de wangen. De platte kanten van deze spons zijn heel handig voor het contouren rondom de ogen, mond en wenkbrauwen. Deze spons is zowel droog als vochtig te gebruiken.

diamanten-sponsAdvies: vervang deze sponzen iedere 1-3 maanden in verband met hygiëne!

Q: Welk van deze nieuwe sponzen wil jij het meest graag uitproberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.