Self tan fails? Zo los je het op!

Als je een mooi sunkissed huidje wilt kun je dit vaak zelf creëren door middel van self tan. Helaas gaat dat niet altijd goed, zo kunnen er vlekken ontstaan of gekke plekken. Hoe los je dit dan op want het zit al op je huid, help! Door middel van deze handige tips weet jij voortaan hoe je je self tan fails makkelijk kunt oplossen!

Scrubben

Een scrub is na een self-tan fail je beste vriend, dit komt omdat de scrub voorzichtig het bovenste laagje van je huid verwijdert en dit kan je kan helpen om de zelfbruiner te laten verdwijnen. Gebruik eventueel een scrub handschoen voor het ultieme effect en scrub goed de plekken waar de zelfbruiner goed kan blijven zitten.

Self tan remover

Niet alleen na het aanbrengen van zelfbruiner kunnen er vlekken ontstaan maar ook als de zelfbruiner vervaagd na een tijdje. Als dat het geval is kun je beter de zelfbruiner er direct afhalen door middel van een remover, veel self tan merken verkopen namelijk ook een self-tan eraser waardoor de self tan eraf gaat. Dit is natuurlijk ook ideaal om die lelijke vlekken of foutjes te verwijderen. Als je geen last hebt van vlekken is dit product onnodig, lucky you! 

Citroen

Citroen staat erom bekend dat het dingen lichter maakt, zo heb je waarschijnlijk al weleens tips en tricks voorbij zien komen zoals je tanden bleken met een citroen of je haar lichtere lokken geven door middel van citroensap. Citroen helpt dus ook bij het lichter maken van je huid. Heb je donkere vlekken van je zelfbruiner en wil je deze lichter maken kun je wellicht gebruik maken van een citroen. Citroen zal misschien niet op iedere huid hetzelfde uitwerken, maar het is het proberen waard!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.