De ideale Morphe make-up routine!

morphe

Sinds kort shop je de megapopulaire make-up producten van Morphe exclusief bij The Make Up Spot. Het is natuurlijk heel begrijpelijk dat zo’n groot assortiment wat overweldigend kan zijn, maar geen paniek! The Make Up Spot heeft de ideale Morphe routine samengesteld waarmee jij een prachtige make-up look kunt creëren.

Morphe ’25’ Palettes

Voor iedere mood een ander palette! Met de ’25’ oogschaduwpalettes van Morphe kun je alle kanten op. Het 25A Copper Spice Palette is ideaal voor het creëren van een zachte warme look terwijl je met het 25B Bronzed Mocha Palette juist kunt spelen met de wat diepbruinere kleuren. Voor een neutrale look met een pop of colour kies je voor het 25C Hey Girl Hey Palette en voor een volledig matte look ga je voor het 25D Oh Boy Palette.

morphe

Jaclyn Hill x Morphe Brushes

In samenwerking met content creator Jaclyn Hill lanceerde Morphe een uitgebreide kwastencollectie. Zowel je oog- als gezichtsmake-up breng je aan met de kwasten uit de Jaclyn Hill Collection. Je oogschaduw blenden is nog nooit zo makkelijk geweest met de acht kwasten uit de ‘The Eye Master Collection‘. Een egale basis creëer je dan weer met de vijf professionele gezichtskwasten uit de ‘The Complexion Master Collection‘.

morphe

Sculpt & Shimmer Palettes

Contouren en highlighten doe je natuurlijk met de Sculpt & Shimmer Palettes van Morphe. Het 8L Lo-Fi Sculpt & Shimmer Palette bestaat net als het 8H Hi-Fi Sculpt & Shimmer Palette uit vier intens gepigmenteerde contour poeders en vier blinding highlighters. De kleuren zijn geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid en zijn ook fijn met elkaar te mengen voor extra dimensie in je make-up look.

morphe

Out & A Pout Lip Trio

We hebben allemaal wel een favoriete nude lipstick in onze make-up stash waarnaar we continu terugkeren. Zijn nude lippen nu echt jouw go-to look? Dan zijn de Morphe Out & A Pout Lip Trio‘s ook zeker het proberen waard. De setjes zijn verkrijgbaar in drie varianten (Blushing Nude, Nude Pink en Caramel Nude) en bestaan uit een creamy lippotlood, een voedende lipstick en een glanzende lipgloss. Voor de perfecte nude lippen!

morphe

Arch Obsessions Brow Kit

Ga jij voor een strakke Instagram-brow of hou je meer van de neutrale brow look? Met de Morphe Arch Obsessions Brow Kit kan het allemaal! De kit bestaat uit vijf wenkbrauwproducten waarmee je de perfecte wenkbrauwen creëert. In de kit zit een Brow Cream, een Micro Brow Pencil, een M158 Angle Liner/Spoolie Brush, een transparante Brow Setting Gel en een Highlighter Stick in Oh Brow Baby. Meer heb je niet nodig!

De Arch Obsessions Kit verkrijgbaar in de volgende zeven kleuren: Latte, Chocolate Mousse, Java, Mocha, Almond, Hazelnut en Biscotti.

morphe

Continuous Setting Mist

Wanneer je zolang je best hebt gedaan op het creëren van een mooie make-up look wil je natuurlijk wel dat deze de hele dag goed blijft zitten. De Morphe Continuous Setting Mist is een microfijne spray die zorgt voor een gelijkmatige en gecontroleerde applicatie en geeft zowel vloeibare als poeder make-up een mooie en langdurige finish.

morphe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.