Top 5 gezichtsmaskers | april

gezichtsmasker

Eens in de zoveel tijd is het echt een MUST om even alles aan de kant te zetten. Het perfecte moment om even alle aandacht en tijd in jezelf te investeren en lekker uitgebreid wat me-time momenten in te plannen. En bij zo’n pamper session horen natuurlijk wel heerlijke gezichtsmaskers. The Make Up Spot heeft daarom voor jou een selectie gemaakt met enkele favorieten van april 2019.

Eens in de zoveel tijd een masker op doen, waarom is dat goed? Ten eerste is het pérfect om even geheel te relaxen en ten tweede heeft je huid zo nu en dan gewoon een break nodig van de dagelijkse (slechte) invloeden van buitenaf waar de huid zichzelf tegen moet beschermen. Zo’n masker kun je dan zien als een boost: de meeste gezichtsmaskers brengen veel verzorgende voordelen en eigenschappen met zich mee. Voor ieder huidtype, huidprobleem of wens is er wel een masker. Maak kennis met de selectie!

Pixi PLUMP Collagen Boost

De Pixi PLUMP Collagen Boost is een setje met drie maskers die allemaal een serum bevatten met onder andere een mix van glycolzuur, hyaluronzuur en kruidenextracten. Het verbetert de huidstructuur en geeft een glowy look.

gezichtsmasker

Skin Republic Volcanic Ash Mud Sheet Mask – for a mess-free solution

Alle voordelen van een moddermasker, maar opzoek naar een mess-free solution? De Volcanic Ash Mud Sheet Mask van Skin Republic is een sheet moddermasker wat een wereld van verschil maakt. Het reinigt en verfijnt de poriën op een natuurlijke manier.

gezichtsmasker

Peter Thomas Roth Mask Mashup kit

Je kunt de huid lekker detoxen met deze leuke meeneem maskers van Peter Thomas Roth. Met verschillende maskers, voor verschillende momenten die allemaal in een andere kleurrijke tube komen.

gezichtsmasker

Pixi Vitamin C Caviar Balm

Voor intense hydratatie en ondersteuning van vitamine C, is een kijkje nemen in de Pixi vitamin C collectie echt wel de moeite waard. Zo is er de Pixi Vitamin C Caviar Balm: een masker dat hydrateert, voedt en de collageen productie stimuleert.. Je bent gegarandeerd van een heerlijke frisse huid!

gezichtsmasker

Tony Moly Intense Repair Syn-Ake Hydro-Gel Mask

Het Tony Moly Intense Repair Syn-Ake Hydro-Gel Mask is een masker met meerdere direct zichtbare effecten. Wil je een stralende, stevige en gladde huid? Én ook nog eens huidverouderingsymptomen minder zichtbaar doet lijken? Dan is dit het perfecte masker! Dit hydrogelmasker is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de rijpere huid.

gezichtsmasker

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.