Tropisch weer vraagt om tropische make-up

De tempratuurmeter slaat op hol in Nederland,want het wordt deze week tropisch weer! En bij dit heerlijke tropische weer hoort natuurlijk ook een tropische make-up look en niet te vergeten heel veel setting spray om je make-up tijdens de warmte mooi op zijn plek te houden. Wij vertellen je welke producten het leukste en het fijnst zijn met deze zomerse dagen! 

Foundation met SPF

Als je tijdens het warme weer foundation wilt dragen moet je niet vergeten je huid alsnog te beschermen. Kies daarom in de zomer voor een foundation die SPF bevat. Wellicht heb je je make-up in de zomer het liefst zo natuurlijk mogelijk of draag je het liefst helemaal geen foundation. 

Perricone MD No Make-Up No Foundation Serum

Het Perricone MD Make-Up No Foundation Serum is een foundation serum dat geschikt is voor alle huidtypen en huidskleuren. Het serum zorgt ervoor dat de huid een mooie egale semi-matte finish krijgt. Dit serum is voorzien van SPF30, en zorgt ervoor dat de huid beschermd is tegen de zon. Ook bevat het foundation serum neuropeptiden die de zichtbaarheid van imperfecties als poriën, fijne lijntjes en rimpels verminderen.  

Tropische oogschaduw

In de zomer wil je natuurlijk gaan voor een echte zomerse look waarbij je je ogen laat spreken door mooie zomerse kleuren. Het is dan ook handig om voor een palette te kiezen dat zomer en warmte uitstraalt en mooie zomerse kleuren bevat. 

Barry M Island Hopper Eyeshadow Palette

Het palette is voorzien van 10 opvallende tropische tinten. De poeder oogschaduws in het palette zijn makkelijk te blenden en breng je super gemakkelijk aan op de oogleden. Het Barry M Island Hopper Eyeshadow Palette maakt je tropische look helemaal af!

Lippenbalsem met SPF

Tijdens de warme dagen (of beter gezegd tropische dagen) is het belangrijk om je lippen gehydrateerd te houden. Het is niet alleen belangrijk om je lippen daarom in te smeren met lippenbalsem maar ook om een lippenbalsem te kiezen die SPF bevat. Zo bescherm je je lippen namelijk tegen de straling van de zon, want ook je lippen kunnen verbranden! 

Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Stick

De Carmex lippenbalsem in stickvorm is voorzien van SPF15 dat beschermt tegen schadelijke UVA en UVB-straling.  Deze lippenbalsem kalmeert, verlicht en hydrateert de lippen optimaal met als resultaat superzachte, verzorgde en gezonde lippen.

Setting Spray

Na al die moeite die je hebt gedaan om je make-up mooi te doen wil je natuurlijk niet dat het er binnen no-time afgezweet is. Het is daarom handig om gebruik te maken van een setting spray die ervoor zorgt dat alles goed op zijn plek blijft zitten. 

Morphe Continuous Setting Mist

De Morphe Continuous Setting Mist zorgt ervoor dat je make-up de hele dag flawless blijft zitten. Deze mist zorgt ervoor dat je make-up niet van je gezicht af smelt of dat het er cakey uit komt te zien. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.