Vijf dingen die je kunt doen met lippenbalsem!

Ikzelf ben licht verslaafd aan lippenbalsem. Mijn lippen zijn eraan gewend geraakt dat er altijd iets vettigs op moet zitten. Ik neem het daarom ook altijd mee zodra ik de deur uit ga. In iedere tas van mij is er wel eentje te vinden zodat ik nooit mis kan grijpen. Niet alleen om mijn lippen weer van een laagje te voorzien maar ook voor een aantal andere dingen! Ik noem 5 dingen die ik regelmatig doe met lippenbalsem!

 

 

Lippen

Deze was natuurlijk al wel te raden. Natuurlijk gebruik ik het ook voor mijn lippen. Daar is het immers voor gemaakt.

 

Blush

Heb je een lippenbalsem met een mooi zacht tintje, dan is deze ook prima te gebruiken als blush! Tegenwoordig zijn er ook creamy blushes op de markt maar in feite wijkt de structuur niet veel van een lippenbalsem af. Lippenbalsem in stickvorm werkt hiervoor super makkelijk. Breng een streep aan vanaf het appeltje van je wang richting de bovenkant van je oor en blend het geheel met je vingers. Je kunt het eventueel nog afpoederen met een transparante poeder.

 

 

Oogschaduw

Als het als blush te gebruiken is, kan het er ook als oogschaduw mee door! Het brengt super snel en makkelijk aan door de textuur. Het glijdt letterlijk over je oogleden en is moeiteloos te vervagen. Afpoederen is wel aan te raden anders gaat het in de lijntjes van je arcadeboog zitten. Ook kun je het ook als oogschaduwbasis gebruiken om daaroverheen oogschaduw aan te brengen

 

 

Wenkbrauwen

Nadat ik mijn wenkbrauwen heb bijgetekend gebruik ik vaak een gel om de haartjes op zijn plek te houden. De gel is te vervangen voor lippenbalsem. Hiervoor is het gebruiken van een balsem uit een potje het handigst. Dip heel voorzichtig met je ringvinger in het potje en breng daarna je wenkbrauwen in model. Het werkt hetzelfde als een wax!

 

 

 

Nagelriemen

Het soepel houden van je nagelriemen is belangrijk en voorkomt pijnlijke velletjes. Heb je even geen nagelriemolie in huis? Pak dan lippenbalsem! Die heb je vast wel ergens en heb je in no-time je nagelriemen weer ingevet!

 

Grappig eigenlijk dat je met één product zoveel kan! Lippenbalsem is dus echt ontzettend veelzijdig. Je kunt er vast nog wel meer mee doen dan wat ik net het opgenoemd. Door gewoon regelmatig te experimenteren met make-up producten kom je erachter dat het vaak ook een heleboel andere producten in feite kan vervangen. Ga je bijvoorbeeld op vakantie en je wilt slim je beautycase inpakken? Neem in ieder geval een transparante lippenbalsem en een gekleurde lippenbalsem mee. Dan zit je altijd goed!

 

[showocproducts id=6978,6979,6980,6982,6983,6984,545,546,547,548,549,4224]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.