Volle lippen met een lip plumper! Wat doet het?

lip plumper

Je hebt het de laatste tijd waarschijnlijk vaker voorbij zien komen: een lip plumper. Het is een niet-medisch alternatief op lipfillers. Veel mensen kiezen sneller voor deze goedkopere en natuurlijke optie. Het ziet eruit als een lip gloss, maar het geeft je lippen een flinke volumeboost. Wat lip plumpers precies doen lees je in dit artikel!

lip plumper
Wunder2 Wunderkiss Lip Plumping Gloss

Een lip plumper is simpelweg een soort lipgloss die je lippen optisch doen vergroten. Ze worden voller, waardoor je gezicht ook meer diepte lijkt te krijgen. De grote vraag is dan: werken ze ook echt? Ze hebben namelijk een mildere werking dan lipfillers. Een lip plumper bevat vaak natuurlijke peptiden die de aanmaak van collageen stimuleren. Daarnaast bevatten ze hyaluronzuur, dit maakt de lippen voller en gladder. Hierdoor krijgen ze dus echt meer volume! Bij het aanbrengen beginnen je lippen wat te tintelen. Ook kunnen ze warm aanvoelen. Dit trekt na een aantal minuten gelukkig weer weg!

lip plumper
Milani Keep it Full Nourishing Lip Plumper

Steeds meer mensen gebruiken deze speciale soort lipgloss. Er zijn dus ook meer merken die zo’n product maken. Door de groei in aanbod, gaan de lip plumpers ook meer variëren in uiterlijk. Er zijn bijvoorbeeld meerdere kleuren en zo heb je naast de lipgloss ook een soort sheet mask die je over de lippen aan kunt brengen. Het werkt eigenlijk als een zuignap op je mond, ze worden hierdoor écht voller. Naast volume geeft de lip plumper ook een hydratatie aan je lippen. Een normale lipgloss doet dat tot zekere hoogte ook. Maar net als de lipgloss, moet je de lip plumper meerdere keren gebruiken, omdat het geen permanent effect heeft.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.