Waar kun je highlighter allemaal voor gebruiken?

beauty

 Highlighter is hét beauty product van afgelopen jaar! Bijna niemand kan meer zonder en waarom zouden we? Highlighter geeft een mooie glans en extra touch aan je make-up look door het aan te brengen op de jukbeenderen, maar highlighter kun je op veel meer delen van het gezicht aanbrengen. Ben jij benieuwd waar je highlighter allemaal voor kunt gebruiken? je leest het hier!

Wat doet highlighter precies?

Highlighter is een product dat je kunt gebruiken om extra glans aan je make-up look te geven. Anno 2019 maakt bijna iedereen gebruik van een highlighter, cause we love to shine! Highlighter zorgt bovendien voor een stralende, jonge en levendige look. 

Er zijn veel verschillende soorten highlighter:

Wat werkt het fijnst?

Welke highlighter jij het fijnste vindt werken is vaak een persoonlijke voorkeur. Een stick highlighter is het makkelijkst, door middel van de stick kun je de highlighter direct aanbrengen (ook handig voor onderweg!) Als je last hebt van een vette huid is een poeder highlighter het fijnste. De poeder highlighter kun je door middel van een highlighter kwast aanbrengen, zo komt je highlighter precies op de plekken waar je het wilt hebben. En ten slotte heb je de vloeibare highlighter, deze bevat vaak een klein beetje olie waardoor je huid vetter kan worden.

Waar kun je highlighter allemaal voor gebruiken?

Highlighter kun je voor veel meer gebruiken dan alleen de jukbeenderen, zo kun je het ook op veel andere delen van het gezicht aanbrengen zoals onder de wenkbrauwen, cupidoboog, in de binnenstehoek ooghoeken en de neusbrug.

Highlighter kun je overigens ook zonder make-up look gebruiken. Als je niet houdt van een uitgebreide make-up look maar wel een klein beetje een glanzend effect wilt, kun je eventueel een klein beetje vloeibare highlighter aan je dagcrème toevoegen. Ook zou je in de zomer highlighter kunnen aanbrengen op je schouders, hierdoor komen je sleutelbenen mooi uit. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.